bende varım aykut abicim nesine beni cengiz alır yine sonra otarafa gelince sende binersin heralde daha önceki org da nasıl olmuştu hatırlamıyorum şuan ama sanki daha bi kalabalık olacakmışız gibi bir his var içimde
cümleten selamun aleyküm abilerim kardeşlerim. bugün maltepe sahilde geçtim de millet yakmış mangalını keyif yapıyordu.
aleyküm selam cengizim sende yaktınmı aleyküm selam kardeşim hüseyin ne yaptın ne ettin boğdunuz balığı yine
sabri abi aksama ancak boguyoruz yorulmadan olmuyor yemli gibi degil...ama bugun goremedik sardalyayi bugun haberleselim sardalyanin benim bildigim bi kulelide cok cikar
aleyküm selam iyi günler iyi aksamlar yorulmadan tabiki olmuyor kardeşim sardalya benim bildiğim zamanı geldiğinde heryerden çıkıyor ama takım sıkıntısı çok yaratıyor rapala yemli bitmesin istiyoruz bu ne kardeş hayırdır grev sözcüsü senmisin balıklar kardeş torbacılar kalleş balığız haklıyız çırpına çırpına kaçarız bunlara marş bile yaparız yakında
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı akşamlar.. Bu sabah Mustafa Abi, Gürcan Abi, Cenk, İsa Abi, Ferhat ve Serkan ile börekçide başlayan günümüz keyifli bir şekilde mekanda da devam etti.. Suda çok akıntı olmamasına rağmen açıkta suyun basması kolları oldukça yorarken balık boyları da çok değişkendi.. 5 adet iadeden sonra av bitiminde kovamda bulunanlar aşağıdaki gibidir; Sahte: Yaprak Kaşık Kurşun: 175 - 200 gr. Çapari: Yeşil tüy - 150 gr. ağırlık
Deniz abi tebrikler, içtimaya almışsın dişlileri istavritleri afiyet olsun abi, daha niceleri rast gelsin :thumb:
Keşke ama her güzel şeyin bir sonu oluyor malesef minik kardeşim Hayırdır Fatih, niyeti bozdun galiba hafta içi Bu kadar verimli bir zamanda surfle sahte avcılığı jübilesi yapman hiç iyi olmadı Mustafahihi hihi Tebrikler Deniz, benden sonra istavrite de çalışmanız isabet olmuş:thumb: