Değerli balık avı dostları abiler, arkadaşlar hepinize iyi geceler... Allah şimdiden rahatlık versin herkese... Yarın balığa çıkacak olan varsa şimdiden rastgele kısmetleri bol olsun reeling
Hoş buldum abilerim kardeşlerim.. İsa abicim bebiş gayet sağlıklı sıhatli büyüyor bir güzel oldu ki sorma Allah nazarlardan saklasın
Teşekkür ederim abi, aynı mekan Ama Tarabya Teamden bir abimizin mesajını gördüm az önce ne desem bilemedim "onnik çavdar balıktan şimdi geldim Mehmet abi nasıl oldun grip geçtimi 32 adet sarıkanat 4 tanesi 37 cm nin üzerinde (lüfer diyebiliriz)rapala blufish özel boyama 1 tanesi 42 cm çekerken canım çıktı biraz dinleneyim bir de yemek işini halledip bilgisayara otururum şimdilik eyvallah kaçtım" Baksana abi, Anadolu yakasında böyle mera var mı?
Hayırlı geceler arkadaşlar... Maşallah eminim çok tatlı olmuştur, en yakın zamanda bizde görürüz inşallah
Mekan Rumeli hisarı veya tarbya, balık bazen bir yere yaslanabiliyor.Su altı dinamiklerini kestirmek mümkün değilidk Kısmet Cengizim, inşallah en kısa zamanda
Kısmet diyelim abi ama abimiz bunları tutarken nasıl keyif almıştır kimbilir balık büyüdükçe mücadeleside o denli keyifli oluyor.Oltaya binişi bile başka büyüğün kimbilir o kofanalar nasıl zorlamıştır takımı Abi hayırlı geceler daha iyileri bizim gruba olsun inşallah...
Selamun aleykum, Cumleten hayirli gunler, kazançlı,bereketli,sağlikli,bol trofeli avlariniz olsun.. Rastgele..
Aleyküm Selam kardeşim sana da hayırlı işler. Cümleten Selamun Aleyküm Günaydın abilerim kardeşlerim.....
Cümleten selamun aleyküm, Herkese günaydınlar, hayırlı günler... Herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir inşallah..
Abi bu nasıl bir haber bu haberler karşısında şirkette durdukça çıldırasım geliyor :hungry: reeling :doh: :target: :laugh: :flame: :fish2: