Allahtan stokların sağlammış, boş bırakmamak lazım dolabı:hungry: Sabri her zaman on...:laughing: Aleykümselam Levent hoşgeldin, bugünkü balık raporu alabiliriyiz
Abi hoşgeldin, kardeşimizin sıhhatine sevindim daha iyi olur inşallah tekrar geçmiş olsun. Aleykümselam abi hoşgeldin.
Hoşbulduk abi, bugünde gittim ama müthiş rüzgar vardı yağmuruda yedik bir güzel elde var 3 sarıkanat ama çok zahmetli oldu bugün.
S.A. Hayırlı Geceler. Birazdan güneye bakan bir yerden spin çalışmaya gitmeyi planlıyorum. Gelen var mı?
Aleykümselam abi, ben saat 7 gibi boğazdan ayrıldım çok rüzgar var, ara ara yağmurda vardı çıkacaksan sıkı giyin abi üşütme.
Çok fazla zorlamamak lazım, önce sağlık... Tebrikler Levent, o şartlarda bile almışsın dişlileri:thumb: :laughing: :laughing: :laughing: Gerçekten mi Allah söyletti diyelimmrsparkle Güneye mi Haydi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhooked
Teşekkür ederim abi bu balık sevdası başka bişeye benzemiyo normalde bu havada evden çıkarken bile düşünürüm aslında ama av olunca iş değişiyo Cuma müsait misin abi?
Yav Sabri kanım kaynadı birkere yarın bir kontrol yapmam lazım bu gün tam 10 gün oldu balıkların oltamda oynaşmayışı Yarın geçen son dişlilerden nasipleneyim. Allah nasip ederse Cumada kaçarız.
Sahiden senin rapalan vardı bende değil mi Allah bilir Levent, cuma günleri bana çok kısa gelsede kısmet diyelim ama zor