Bu kadar azim ve çalışmanın karşılığını alırsın inşallah, ne demişler; "Oltası suda olan balığı alırmış." :thumb:
Bende diyorum bu kadar çok sevilmemin bir nedeni var diye hihi hihi Aleeykümselam cihan Müsaade senin sabri'cim hayırlı geceler
Valla abi hem yarına hem de pazara izni kopardık reeling cumartesi sorun yok ama pazar günü arabam olmadığı için gelemeyeceğim galiba
Yine her zamanki gibi anında çözdün meseleyi:laughing: :laughing: Seni sevmeyen balık tutamasın Erkancım Olurmu öyle şey, her türlü alırız senide, ev ne taraftaydı Hemde nasıl:hungry: :hungry:
Bu sabah arkadaşın biri " kısa zamanda öğrendin bu işi" dedi. Berabe hesap yaptık, ben 3 ayda onun aşağı yukarı 3 yılda çıktığı kadar balığa çıkmışım
Değil bir termos bin termos feda olsun size zaten termos benim değil bacanaktan aldım o gün bu gün bende:laughing: :laughing: :laughing:
Valla kıyı avcılığına öyle bir hızla girdin ki, sana yetişmek mümkün değil Gelirken yol üstünde bir tane kol böreği satan yer var, getirirsin artık sana zahmet:hungry: :laughing: Eyvallah kardeş, eksik olma:thumb:
kayserili ilan etmis ya davetim var duyduk duymadık demeyın herkez yesin içsin ama kendi kesesinden yesin sendekide o hesap gelmeycem işte
Tamamdır Cihan sıkıntı yok, yarın netleşen kadroya göre güzergahlar ve araçlar ayarlanır, takipte ol :thumb: