bende zaten komple degıstırıyorum kamış makine bıde tekne alacagım yakında buralarada takılmmam heralde sanırım galıba kanımca solemesi ayıp ikramiye yakaladımda :laughing: :laughing: yarın alacagım parayı beni unutmayın emi:laughing: :laughing:
Sabrican makinanın özelliklerine baktımda, sen bununla sadece kalkan değil, 8-10 kg.'lik akya bile alırsın herhalde :thumb:
Parayı bulsa gelmez abi daha buraya bana geçen kızmışya önce forumu terk eder sonra telefonu sonra arabayı sonra diye gider işte
iyiyim canım ne olsun aynı tas aynı hamam heralde hatırlamam yav o kada avnimiyim ben trakyalıyım nede olsa unuturum herbişeyi:thumb: :thumb: önce seni değişecem sabri korumam yapacam seni :laughing: :laughing:
Selamünaleyküm, hayırlı akşamlar. Sabri Abi hayırlı olsun güzel avlarda kullanmak kısmet olur inşallah
Hoşbulduk abi, dün sordum gidecek var mı diye kimseden ses çıkmayınca bende gitmedim, gelen olsa giderdim ama 2013 açılışı için
Aleyküm selam hayırlı aksamlar levent Allah razı olsun hep beraber güzel avlarda kullanmak nasip olsum
Gitmemen isabet olmuş Levent, kayda değer bir balık yokmuş bugün Aleyküm selam Cengiz hoşgeldin, bende yarım günlüğüne açtım dükkanı, fazla bir şey yapmasamda maksat safımız belli olsun
Hoş buldum abicimvalla kapısı açık olan dükkandan içeri kısmeti giriyor.Allah boş göndermiyor insanı evine
Allah hayırlı işler ve müşteriler versin Cengizim Sabrinin yeni oyuncağını gördünmü, çok güzel bir alet
Aleykümselam hoşgeldin Gideri tabi abi gitmezmiyiz daha ne avla yağacağız inşallah. Evet abi şimdi raporlara baktım bende gitmemem daha iyi olmuş.İstavrit varmış ama palamutta alan olmuş bir kişi akşam rapor açacağım yazmış açsında bakalım neler yakalamış.