ersin yoklama almıyorum kardesım sadece buradayız diyorum gelmek isteyen buyursun beyler ersin abinin özele mekan ve saat bilgisi atarmısınız Ne demek o sizin kibarlığınız muhterem
Yoklama aldığın için değil, başka gelen varmı diye sorduğun icin bende geliyorum dedim abi Şu bahsettiğin yukarı mekan neresi oluyor, her zamanki yer değil mi ?
Ersin abi sabah suyuna oradayız inşallah. Siz karadeniz turuna geceden mi gidiceksiniz? Bekar olsaydım bu teklifi hiç düşünmez direk gelirdim EVET VARMI BAŞKA?? kahvaltı da sıcak peynirli ve sade poğaça var tok gelmeyin lütfen Büyük Ersin Levent Sabri Ali Rıza Küçük Ersin Fatihh
Fatih Karadeniz Turu için hala bir yoldaş bulabilmiş değilim o sebeple şu saat bu saat birşey diyemiyorum.Benim için her saat uyar.Ancak eğer yalnız kalırsam gitmeyi düşünmüyorum o zaman sizin oraya takılırım.Biraz idman biraz öğrenirim Rapala işini.Sonra karşıya geçerim diye düşünüyorum.Yanıma yoldaş olursa istediği saat yola çıkıp Karadeniz'i yoklayacağım.Bulursak fena olmaz hani ondan sonra buradan milleti oraya alıştırırız artık