Onnik Abi pazar günü plan yapıyorsan helal olsun Bizim tarafta aşağılar sarıkanat yapıyor.. Üsküdar'da dün ben birşey alamadım 08.00'de bıraktım.. Mustafa Abi benden sonra 8 tane almış.. Bugünü bilmiyorum ama pazardan sonra buralarda da iyice çekilir herhalde..
Tekrar hayırlı olsun, çok iyi fiyata aldın, yanlız şu ferrariyi Levent çok istiyordu ya Aykut, mangal yakarken montumun cebine sokmuştun hatırlarsan Sen motoru al, kask işini ben hallederim merak etme
:laughing: :laughing: :laughing: Hoşgeldin abi, ben bi bakayım resimlere Ali abi ferrari gittimi şimdi o ara sanki aldım gibi olmuştu yokmu şansım
Aynen valla Bütün gün sayfadaydım, eve yola çıktık o ara kıyamet kopmuş :laughing: Alana da satanada hayırlı olsun, güzel avlarda kullansın:thumb:
Hb. abi yook ondan yazmadım abi zaten hüseyinle konuşuyorduk buraya yazdığında bile konuştuk bacanakla beraberdik volkan diye 1 arkadaşımda var ilk buluşmamızada gelmişti emirgana o bir kamış öbürü bir takım derken bende raw2 ve okuma cedros kaldı. Yine girdik zarara
Eyvallah kardeşim bana cedros ve raw2 kaldı artık 2. takım oldu herdaim balıkçıyızz :laughing: Sağol Cihan dahaiyileri senin olsun
ne yapayım kahvem yok kumar yok içki zararı yok denecek kadar az bir keyfim var balık tutmak onun da kimseye zararı yok faydası var mahalle sayemde beleş balık yiyor
Abi çarşı iyice karışmadan ( malum pazar gününden sonra kar falan ) yarın son yoklamamı yapayım, hemde arkadaşları görmüş olayım diyorum. Bu arada teyzemin ellerinden öperim, allah şifasını versin.
Bende zaten onu atış yaparken parmağına taksın diye yaptımda, oradaki "hertürlü" kelimesine takılıp senin aklın niye Leventin kafasına gitti onu anlamadım abi ? Kafalara karşı ayrı bir sempatin var sanırım, geçtiğimiz pazarda Cengiz abinin kafasıyla çok ilgilenmiştin hihi hihi neyse yarın açıklamasını yaparsın Koptum gülmekten :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: