Bu daha güzel bağcıklı, yağmurda, karda, bağlarsın içeri soğuk, yağmur, kar girmez, yağmurluk pantolonuda üstüne saldınmı değme keyfine... 1 numara büyük olursa dah iyi olur çorap mes falanda giyebilirsin.... Selâmlar... **** http://www.avmarketi.com/asp/product/11180/8738-D-A-M-Kislik-Thermo-Bot-25-derece
... HOŞBULDUM... Nasılsınız iyisinizdir inşallah... Soğuk ve balıkla aralar nasıl iyidir İnşallah... Selâmlar, Sevgiler...
Emrin olur paşam seve seve gelirim yalnız yukarıda da belirttim.C.Tesi için biraz sıkıntı var ama Pazar uygundur.Karadeniz sularını tarumar etmek olur be.Birde oraları deneyelim.Ne zamandır gitmek istiyordum.Bakalım oralarda ne varmış?
Erhan Ağabey sizin oralardan Darıca'dan geçen hafta Pazar günü yemli ile Sarıkanat Lüfer alan arkadaşlar olmuş.Varmıdır sence sizede gelen haberler varmı?
Ben darıcada değilim izmit'teyim ama, dediğin doğru olabilir, ama bizim duyduğumuz bir haber yok... daha çok bize karagöz ve eşkine haberi gelebilir tabi bize yakın yerlerden...
İğneler hazır zaten 0.16-0.18 misine ucunda VMC 9224NI 9 NUMARA İĞNE hepsi bu, birde minik bir yaprak kıstırma... gelsin istavritler.... reeling hooked