Cengiz, kurşun balık hazır satılıyor aslında, uğraşmaya değer mi bilmiyorum. http://avistanbul.com.tr/asp/product/18641/MIRO-FISH-AYNALI-BALIK-50
Benim yaptığım da bundan olucak ama gr olarak daha ağır 150 kurşun yapıyorum ben linktekiler daha hafif
2 sene önce Ges yapımı ile ilgili ciddi manada çalıştım, teknik olarak yardımcı olabilirim.. Ama kalıp en önemli faktör bu işte..
Denizim kalıpta bir sıkıntı yok kalıbı çıkartırız. Aslında çok basit yapımı sadece malzemeleri toparlamak uzun sürecek. Birde bazen keşke ufak bir atölyem olsa diyorum.
Aleyküm selam Gelibolu var adana var bide istanbul olsun diyosun he olsun bakalım arge çalışmalarına başlayalım bakalım pek sesi çıkmasada denizle görüşmek lazım onun uzmanlık alanı
Görüşürüz kardeşim Deniz herzaman burada Yanlız hangi sahtenin kalıbını çıkaracaz iyi düşünmek lazım kaç cm. olacak ?
malzeme toplamak kolay.. bende sprey boyalar da var gidip sıvı polyester alacağız, yeri biliyorum Kalıp için numune de var..
O işin kolay tarafı mutlaka benım gördüğüm sarı kırmızı vd kırmızı kafa standart ama boy konusunda nedır nasıldır bilmem bana bunu yap de bu lazım de buralardayım
Tamamdır abi. Deniz bir malzeme listesi yaparmısın abi. Tek tek bakalım neyi nereden alabiliriz diye.