tesekkurler ersin abi... sadece balik icin dusunuorum abi haftasonlari kacip oraya balik tutmak icin ama ilk basta gidip gelerek bakicam fazla yorucu olmassa gerek yok ama sole bisey de var gidip 3 gun otel parasi verecegime uygun fiyata ev kiralamak daha mantikli cunku hayatimiz balik olmus abi,,
Bak bu konuda haklısın gidip otel parası zaten aynı paray çıkacaktır.Çanakkale derken Çanakkale nin Trakyada kalan kısmı mı ,yoksa Anadolu'da kalan kısmı mı?Çok ileri gitmemiş olursam aile ile mi yoksa bekarmı? Hani bekarsa bende katılabilirim babında
canakkaleyi pek fazla bilmiorum abi giden arkadaslardan bilgiler dogrultusunda bi yer bulunur... basimin ustunde yerin var abi bekar evi olucak
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/01/29/yurdum-insani-bunu-da-yapti İstavritleri kültürleştirmişler adamlar.. Deniz abi geçen senin rapalayan da kültürlümüydü acaba???
Kardeş nezaketin için şimdiden teşekkürler.Hele organizasyon uygulamaya geçerken haberleşelim.O zaman bakalım misafirmi oluruz yoksa ortakmı oluruz.Araştırmaya devam.Bende böyle hafta sonları değişik balık tutabileceğim yerleri keşfetmek niyetindeyim hooked
Yurdum insanı beceriklidir.Hele birde Karadenizli ise herşeyi yapar.Bir kar edemez onuda gider Kayseri'den birini Çağırıp halleder al sana karlı bir işletme
tekrar selamun aleyküm ERSİN VE SABRİ kardeşim hamd olsun iyi diyelim iyilik bizleri bulsun :thumb: sizler ne kadar iyi bende o kadar iyi
Dostlar Benen bu akşam bu kadar yeter artıkın gitme zamanı.Herkese iyi akşamlar bol muhabbetler ve balığa gideceklere bol balıklar dilerim. Saygılarımla. Bu arada herhalde bu akşam sayfa 1000 olur ha
A.selam isa başkanım hg hayırlı akşamlar Ben bugün pc başında uyumuşum yazarken yoksa burdaydıkşimdide facede kızımla benim resmi paylaştım ayaklar alcılı yorumlara yetiştirmeye calışıyorum Ben geldim bile