Ali abi bisey biliyorum ki sana gel diyorum bak... mesajda yazdigim dogrudur yarin sabah orda olucaklar beni bekliyolar orta sularda
Hadi bakalım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim pardon katılımcı olacaktı Geçen günkü gibi formu bir şenlendirinde gözümüz gönlümüz açılsın iğne'leriniz dolu dolu olsunreeling RASTGELSİN:thumb: :thumb:
Sana bir müjde vereyim. Graham Bell adında biri telefonu bulmuş, telden görüşebilirsin:laughing: Bizde max. saat 10da çıkarızidk Randevuyu almışsın bile Hüseyin, haydi bakalım herşey gönlünce olsun:thumb:
Eyvallah abi, bizim niyetimizde öyle ama kısmet diyelim Sabri şu huyundan vazgeç artık, ben gidiyorum dersin, gelmek isteyen yazar be kardeşim:typing: :typing:
sonra demesinler abi çağırmadın diye ben söliyimde bu şarkıyı herkese armağan ediyorum ve hayırlı geceler diliyorum sağlcakla kalın Allaha emanet olun http://www.youtube.com/watch?v=d_mLFHLSULw
Sabah erkenciyiz, sizlere güzel rapor ve fotolarla dönebilmek dileğiyle, cümleten hayırlı geceler, Allaha emanet olun.