Teşekkürler Levent, çok şükür bir yaramazlık yok, sadece balık tutmayı özledim Teşekkürler Ersin abim, gündüz vardiyasını akşamda görünce seviniyoruz, var mı bu hafta programın
Anlaşıldı bu akşam kimsenin tadı yok benim gibi bari daha fazla oyalanmadan yatayım. Herkese iyi geceler.Sağlıcakla kalın
Teşekkürlee İsa bu akşam biraz erken geldim eve takılayım dedim ama akşam vardiyası da suskun bugün Şimdilik bir program yok ama belli olmaz her an yoldan çokabilirim mrsparkle
Kısmet abi, muhtemelen bizimkiler Beşiktaş maçına takılmışlardır, bazen böyle ortalık sakin olabiliyor Merak etme sen girdin diye saklanmıyorlardır
Aleyküm selam Ersin, maç bitti mi Ne zaman geldinde müsade istiyorsun, seninle işim var dahamrsparkle
AYnen öyle abi Beşiktaş bu sene o kadar tuhaf bir sezon yaşıyorki, yönetimi tuhaf, hocası apayrı bir tuhaf, youncuları bir tuhaf... Haliyle oynan maçlarda bir okadar tuhaf oluyor... 2-0 öndeyken 10 kişi kalan karabükten 2 gol yiyip mal gibi top oynamak gerçekten çok tuhaf... Bu Beşiktaş beni delirtecek banghead banghead banghead banghead Bende iyiyim abi sağol....
Saolasın abi Şimdi yeni makine kuruyorum kendime w7 kurcam gene bide bunda denicem artık olmadı patch e bakarım.. A.selam abi hoş geldin. Herkez Geçmiş olsun demiş sana da neyin var abi anlamadım ki? idk
Bu sene acaip bir lig olacak sanırım, her an herşey olabilir gibi, hayırlısı hakeden oynayan kazansın her zaman
yarın için rast gele herkese foruma giremezsem öbürgün icinde rast gelsin herkese işiniz gücünüz rast gelsin sağlıcakla kalın
Bugün öğlen gittim böyle bir şey aldım henüz kurmadım gerçi bu temsili foto.. Baktım sezon sonu geliyor balığa gidemicez bir süre, şamandıralı takımla yemliye yatırırım oltayı ne dersiniz