vallla çılgın abim benim dibimde deniz var da balik yok baliğa gitmek.icin boğaza gidiyoruz genelde. bazen de koca kıta yetmiyor obür kıtaya geçiyoruz sen 8 km diyon biz balik için kıtalar arası yolculuk yapıyoruz be abi senmisin çılgın bizmiyiz oda tartışılr
Merhaba abi misafir var ara ara grebiliyorum nete kusura bakma. Gideceğin zaman bir alo de abi müsait olursam bende kaçarım.
gormemisim abi pardon, iyiyim çok sukur gececiyiz bugun yola koyulduk ekmek parasi pesine.. Olmaz mı Hüseyin abi, Cengizin 1 elinde 10marifet var sende nazara gelmis olabilirsin sanada dokturelim bi 250gr kursun
Tamam o zaman fatih ilk buluşmamızda cıkaralım aradan,yanlız kurşun ondanmı bizdenmi 600gr kurşunum var,daha iyi olmazmı Kayıplarda bugün
Hüseyin abi ben seni araştırdım soruşturdum.Senin kısmetin bağlanmış hatta düğüm olmuş abi ama merak etme çözerim abi
****SELAMUN ALEYKÜM HAYRLI GÜNLER HERKESE**** aleyküm selam hayırlı günler hayrlı işler aleyküm selam hayırlı işler hayırlı günler günaydın abi hayrlı işler günaydın hayrlı işler aleyküm selam hayırlı işler hayırlı günler hayırlı işler