Hb Deniz evet herkes hastaymış baksana dökülen dökülene Hasta olan dostlarada geçmiş olsun,RABBİM tüm hastalara şifa versin..
Heh başladık nerde kalmıştık SABRİİİ,ayağımı yere bastıracak SABRİİİ anladın şinçii senin ne anladığını anladım bendeee yüz yüze gelince anlatırımm
Hüseyin abi hoşgeldin, sanada geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda senide aramızda görürüz. Arkadaşlar hava durumu çarşamba gününden sonra belli olur.Malum gideceğimiz yerde hava durumu çok önemli, o yüzden kendimizi çok şartlamamak lazım.Umarım herşey yolunda gider ve yine güzel bir av yaparız.
Hoşbulduk İsa sanada geçmiş olsun,az kaldı doktor 15 gün sonra tamamdır dedi inşallah,ne zaman düşünüyorsunuz kalkan avını..
Teşekkürler abi, eğer hava durumu müsait olursa bu hafta sonu kalkan sezonunu açmayı düşünüyoruz.Kısmet diyelim, poyraz olursa gidemeyiz.
Gençler hoş bulduk:thumb: Hüseyin reis geçmiş olsun iyisin inşallah:thumb: İsa ünal karadeniz listesine benide yazın diyor hertürlü mekana okeyim dedi Bizde bu şans varken o gün hava eksilere düşerreeling
Erkan dostum, hayırlısı diyelim, hayır olsun Kısmetten ötesi olmazmış, Ünala yazdım özeldende, çarşamba herşey netleşir, inşallah bugünkü gibi bir hava olur.
Gelebilirim dersen senide alırız abi, mekan gerçekten çok güzel, sessiz ve sakin, gözalabildiğine sahil... Birde mangal semaver ve muhabbette eklenince, oltaları bile unutuyoruz
Neden olmasın hemde süper olur:thumb: zaten balık bahane muhabbet şahane olsun yeter,tabi balıkta olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olurda o zamana gribide atlatırım inşallah..
İnşallah isa:thumb: Önce sağlık reis gerisi gelir inşallah:thumb: Bana müsaade yürümekten bittim bugün Herkese hayırlı geceler