Cengiz, sahibinden de bu makineyi satıyorlar. Bastırırsan satıcı arkadaş biraz daha indirim yapar bence http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-omur-boyu-garantili-okuma-trio-65a-makine-120881012/detay
Selamun Aleykum dostlar merhaba nasılsınız? Herkese iyi günler bol kazançlı günler dilerim. Yemek molası buradayız
piyasada fiyatı nedir bilmiyorum ama birde bu çarptı gözüme http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-daiwa-emcast-sport-5500-makine-74092807/detay
Yanlış anlamayın ama bende ikinci surf takmımı oluştururken avenger 65 ve ryobi arasında kalmıştım, her ikisinide malzemecimde denedim ve ryobi oasys'in avenger dan daha dengeli ve daha az sürtünmeyle kolay sarım yaptığını hissettiğim için ryobi oasys 8000 aldım ben ki satıcının tavsiyeside şiddetle ryobi idi... Berkan abide biliyor geçen haftasonu hem avrupa yakasında hemde anadolu yakasında aşağı mekanda kullandım makineyi hatta anadolu yakasında o yoğun akıntıda 200 gr ile kullandım ryobi makinayı ve doğru bir tercih yaptığımı birkez daha anladım ama amacım avengeri kötülemek değil o da boğazda birçok kşinin memnuniyetle uzun sürelerdir kullandığı bir başka makine ve Cengiz balıkçılığın himayesi altında zaten Ben sadece iki makine arasında kendi düşündüğümü yazdım..
Hoş buldum dostlar. Evet ya bu hafta maalesef biraz yoğun geçecek ve sonra 4 gün tatil. Tatil gelince oyuncaklarımı deneyecem. Kara Şimşek elime ulaştı bu arada
Fatih aga onu satıp hangi makinadan alıcan ne planlıyorsun ?? Hadi hayırlı olsun abi, güzel bir ikili olacak kombat + affinity.. Bu arada o makinayla ilgili sana anlatacaklarım var çok önemli hihi hihi hihi
doğrudur, görüşlerini yazdığın da iyi oldu aslında.. benim o makinada tek hoşuma gitmeyen şey makarasının çok dar olması, onun dışında çekişine sarımına falan diyecek yok denedim zaten.. avengerin kafası daha geniş ve özellikle öne doğru daha uzun, bu da atış sırasında salınımı rahatlatan bi özellik.. 10 metre daha ileri atsa bile kar kardır, bazen 10 metre farkla alırsın balığı.. bir de Cengizdeki çocuklar beni çok rahatlattı, her ne sebeple olursa olsun getir yapalım parçalarını değiştirelim falan diyorlar.. surf mili de onlardan almıştım, beni tanıdılar artık (özellikle Erdem).. örgü ile kullanırım, misina rulmanına bişey olursa değiştirirler, bunu aynen söylediler zaten.. bu rahatlığı ryobide bulamayabilme olasılığını gözönünde bulundurarak yaptım ben de tercihimi..