Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. vee Kartal kıyıları şenlendi akşam suyu gayet bereketli, sandala gerek bile yok.. 35 gram kurşunla balığın her hareketini kamışın ucunda hissediyorsunuz.. Bu akşam kumcular tarafında yaptığım 2 saatlik kıyı avında bir kilo ortaya karışık yaptım istavrit, mezgit ve sardalya şeklinde ben artık hemen her akşam inerim sahile gün batımından önce Uğur da geldi, o da olta salladı, ben giderken Uğur hala balık almaya devam ediyordu Balık boyları hiç de fena sayılmaz..
Maşallah güzel balıklar yakalamışsınız tebrikler üstad, bak kısmetinde bugünde av yapmak varmış AS Onur hoşgeldin
Göl kenarına iniyorum ama oralarda bir şey çıkacağını sanmıyorum.Göl kıyısındaki restoran ve kalabalıktan orada turnaya ihtimal vermiyorum, diğer taraflarda olabilir. Tatlı suda bir sazan avı konusubda fena sayılmam, turnayada İzmitte çaışmıştımreeling Dur yahu program değişti yazdım okumadın mı
Çok teşekkür ederim üstadım, sana da yarın için bol keyifli bir gezi ve güzel bir gün dilerim :thumb: