Aleyküm selam Levent hoşgeldin kardeşim Teşekkürler Levent, çok fazla balık almasakta, hikayesi ve muhabbeti çok güzel olan bu avı dilim döndüğünce siz dostlarla paylaşmak ve sizleride avımıza ortak etmek istedik.Bir dahaki sefere hep birlikte inşallah İstersen gidelim dişçiye hemen
Geçmiş olsun, ağrısını çoook iyi bilirm... Çürükse dolgu olabiliyorsa hemen doldurt, yoksa çektir gitsin...! Tekrar geçmiş olsun... Selâmlar...
arkadaşlar abiler iyi aksamlar maaşallah hızınıza yetişemiyorum iyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim daha güzel balıkların sizlere rast gelmesini dilerim bilgisayar biraz yavaşladı bu aksam idare edin lütfen
15 yaş dişi mi Ciddi diyorum, geleyim birlikte gidelim dişçiye, sabaha kadar uyutmaz seni, demedi demeidk
İnşallah abi, maksat keyif almak abi balık olmasada olur senin anlatımından keyifli bir gün geçirdiğiniz belli. Abi bugün organizasyon için birkaç şey yazılmış ama arkası gelmemiş.Fatih kardeşim adalarda lüfer çıktığını yazmış birde tekne organizasyonu konusu geçmiş ama devam etmemiş.Ben aranıza yeni katıldım ama uygun görürseniz adalara yada tekne ile boğazda organizasyon yapmayı bir konuşalım isterim.Göksudan tekne ile ava çıkan biri rapor koymuştu foruma ona bakabilirim isterseniz bilgi amaçlı.Ne dersin abi?
Sevgili Levent, zaten bizde programı herkes yapabilir ve organizasyonla ilgili fikirler üretebilir.Genel kabul görmesi halinde veya daha iyi bir alternatif sunan olmazsa müsait olan dostlar iştirak ederler.Burada herkes eşit söz hakkına sahiptir :thumb: