Eyvallah sağol Sabri Valla çok pahalı hobi Fatihin flashwhite güzel beğendim, birtek atarı düşük benim için, yoksa alabilirdim.
Berkan abi güle güle kullan umarım bol bol trofelerin olur bu arada sana kamış standı tarzı bişey de almak lazım nereye koyuyorsun abi o kadar kamışı? hihi
10-40 atarlı var :thumb: 30-60 atarlı var :thumb: 50-180 atarlı var :thumb: 150-250 atarlı yok idk bunu da aldık mı tamamdır
Hala yanıklar geçmedimi berkan Hava raporuna göre balkanlardan sardalya,tirsi ve istavrit geliyormuşhihi hihi Bu arada yeni kamış hayırlı olsun
Sevgili balık avı dostlarım Bundan yirmi sene evvel hemen hemen hayatımın her safhası balık tutma sevdası ile geçti desem yalan olmazdı herhalde. O zamanlar sanal paylaşım ortamları,yaptığınız her avın fotosunu çekme gibi bir lüksümüzde yoktu(yaşlılar bilir) Öyle pahalı marka makineler,misinalar,iğneler ve kamışlar hak getire. Dün gibi hatırlarım mantar kasnağa sarılı dandik misina ve paslanmış kıytırık iğne ve takımın ucuna ağırlık olarak taktığım cant vidaları ile aldığım çupraları,isparozları,mırmırları v.s Ama zaman değişti kapitalizme karşı olan herkesin muhakkak (bende dahil) Envayi çeşit ıvır zıvırlar ile evimizi doldurduk. O zamanlar balık avı arkadaşı ancak toto misali bulurduk. Şimdiki gibi; merhaba ben geldim! selam organizasyon yokmu? hadi gidelimmi? gibi bodozlama durumlar olmuyordu. Çünkü kişiler bir iki yada üç beş av ile birbirlerini tanıyamıyordu. Ama zaman artık hızlı ilerliyor ve hızlı iletişim kurma zorunluluğu olunca kişiler birbirini hızlı tanımak zorunda kalıyor. Velhasılkelam bütün bu saçmalıkları neden yazdım? Gerçekten ben bu zamana ayak uydurmakta zorlanıyorum unun için Sevgili dostum canım kardeşim isa'nın vesilesi ile anadolu kartalları bölümünde bir iki kelam ile başlayan birlikteliğimizi,balık avı dostları bölümü ile rötarlı bile olsa devam ettirmeye çalıştım. Başta sevgili isa ve diğer tüm dostlarıma ve kardeşlerime çok ama çok teşekkür ederim. Çok güzel anılar ve çok güzel dostluklar edindim(buda sanal ortamın veli nimeti olsa gerek) Elimden geldiği kadar kırıcı değil gönül alıcı olmaya çalıştım. Eğer bir tek dostumun kalbini kırdıysam özür dilerim. Amma uzattım bende sıkıldım artık Kıssa dan hisse artık bu bölümde olmayacağım arkadaşlar(zaten olsam ne yazar olmasam ) Sebebine gelince...... Ehh!! oda bende kalsın değilmi Sevgili isa'nın dediği gibi ben hep geriden geliyorum (bu arada özledim bea isa seni) Yirmi sen evvelden geliyorum galiba. Allah hepinizin yardımcısı olsun dostlarım kalın sağlıcakla:thumb:
aynı bea birazdan site güncellenicek abi bağlantı olmuyacak şimdiden hayırlı sabahlar gündüz görüşürüz
bende diyorum bu saatte niye kopuyorum beyaa sende aldınmı yeni kamışş ben italyano kombat aldım 4X4 çeker balıkları kendi çekiyor yaa 25 adet kamışım oldu
iyimiş abi bende mini kapır var kendi kapıyor balıkları Yok abi ben bişey almadım şuan var ilerleyen zamanlarda bakcaz sana lazım sa boşta olanlar var kullanımlık cengiz in bot la bi model daha var onlara bakcaz