Balık avı organizasyonları hakkında

Konu, 'Genel Konular' kısmında mustafadinç tarafından paylaşıldı.

1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    :eek: :eek: bende vururdum ama köpeği :D :D
    espiri bir yana kara avcılığıda yapıyorum kışın çok soğukta az miktarda kanyak alırım ama onun dışında av bittikten sonra içerim balık avında öyle bir sıkıntım yok zaten gündüz tekir almam olursa gece gündüz serinlemek amaçlı bira oda en fazla 2 şişe ;)

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    o içmeyi bilmiyormuş demek ki abicim:D

3. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Aytekin abicim bende onu diyorum aslında. Ben daha evvelki avlarımda alkol alırdım ancak son zamanlarda Müjdat abi ile gittiğim hiç bir avda alkol almıyorum. O da istemiyor çünki. Mantığını düşünürsek haklı aslında. Ancak burada ben kimsei yadırgamam yada ben içmiyorum sende içme demem. bunu deme hakkım yoktur. İçen içer içmeyen içmez. Kimsenin kimseyi yargılama ya da yol gösterme şansı da yoktur bu site de....

4. H2O2

H2O2

Serdar abi ava gittiğim abilerim var Babam yaşındalar ve hepsinde prensipler geçerli. Av sırasında içen bir daha guruba girmez. Avdan sonra av bölünür ve içen içer. Balık avındada geçerlidir bu domuz avında da.
    Kusuruma bakmayın yaşça küçük olabilirim ancak av tecrübem vardır.Avcılık tecrübemde.;)

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    aytekin abi bu olay av sırasında değil de başka bir sebepten de olabilirdi. av araç olmuş sadece. İçen adam kendini bildikten sonra her zaman yanımda olabilir. Sağlam arkadaşıma küfe ile taşımasını da bilirim.

6. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    aaaaa şimdi burada duralım sen doğmadan önce ben avcılık ve balıkçılık yapıyordum tecrübe bakkaldan alınmıyor zamanla kazanılıyor;)

7. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    abicim o arkadaşını vuran adam dedim ya neresi ile içtiği belli. Ancak bu olayda illa ki avda olacak diye bir şey yok. her yerde olabilir. adam birahane de içiyor konsomatrise baktı diye arkadaşını vuruyor. Yani önemli olan avda içmek değil içmesini bilerek içmek....

8. H2O2

H2O2

Aytekin abicim orası dediğin gibi tartışılır. Senin dediğin olsun tecrübelerim bana büyük konuşmamayıda öğretti. Deveden büyük fil var demişler.;)

9. H2O2

H2O2

Sende haklısın Serdar abi.
    Amaben yinede av sırasında içki olmamalı diyorum buda benim fikrim. İçki ile sorunum yok içerim fırsat buldukça.;)

10. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    memleket neresi kardeşim İzmir mi ?

11. H2O2

H2O2

Evet abicim.
    Yeşilderede oturuyorum.

12. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    içelim bir akşam :D::D:D:D

13. H2O2

H2O2

İçelim tabikide Basmahanede bildiğim güzel bir mekan var. Balıkçılar takılır . Güzel abiler var:)

14. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Oluuurr Dişçiler lokaline gideriz:D:D