anlaşıldığı kadarı ile güzel bir oyun ama ben beceremedim yaptığım işler kısaca aşağıdaki gibi. 1-oyunu kurunca dosyayı bu şekilde çıkarıyor 2-bu dosyaya tıkladığımda böyle açılıyor ve ben müdahale edemiyorum 3 deamon tolsu açıyorum iso dan açmaya çalışırken buraya kadar geliyorum sonra ne yapacağımı kestiremiyorum 4- bu arada iso ile açtım dosya şekli değişti doğrumu yaptım. 5- verilen linkten programı indirdim .Bu seferde program files içinde activision value yok kısaca beceremedim kurulumu görsel olarak anlatabilme imkanınız nedir.
deamon tools u yükledikten sonra windows'ta sağ alt bölümde saatin yanında deamon tools iconu gözükecektir. icona mouse'un sağ tuşu ile basarsanız, sanal sürücüler üzerine geldiğinizde sanal sürücüler belirir, bunlardan herhangi birisini seçip kalıp dosyası yerleştir diyip, resimde gösterdiğiniz dosyayı seçeceksiniz. bu işlem indirilen isoyu sanki pcnin bir sürücüsü gibi işleme alır. bilgisayarım altından rapala'yı görüp kurabilirsiniz. kurduktan sonra en son verdiğim linkteki dosyayı program files altına yapıştırın.
ben beceremedim arkadaş... yükledik, çıkardık karşımıza nero açılıyor cd 'ye yazmak istiyor diye... sonra deamon onu da yükjledik bu sefer program açılmıyor... linki indirdik c'de yapıtırcak öle bi dosya bulamıyom.... öle yani karman çorman sonuç elde var sıfır... şunu sistematik olarak anlatabilecek bir arkadaş varsa inanın sevineceğim...
Yaptığınız değişiklikleri geri alın şimdi eski haline getirin herşeyi. Daemon tools u kurun saatin orda simge çıkar ona sağ tıklayın sanal aygıtlara gelin sonra ordan da en üstte 0 aygıtı diye yazar ona gelin bu sefer de bir kalıp dosyası yerleştir yazar indirdiğiniz iso dosyasını seçin iş bitmiştir.
ilk indirdiğiniz 4 link oyunun kendisidir, sonra ki program files'a yapıştırılacak dosya oyunun cdsiz çalışmasını sağlar. ilk indirdiğiniz dosyayı Okan'nın gösterdiği gibi deamon tools ile çalıştıracaksınız, başka bir işlem yapmayın dosyaya. teşekkürler Okan.
yardımlarınız için tşkr ederim ama sanırım daemon tool da bir sorun var.. 450. kez indirdim hata veriyor, tekrar başlat bilg. diyor tekraR tekrar başlatıyrm olmuyor... farklı sitelerden indiriyorum sonuç aynı...o dediğiniz meşhur daemon tool lite bende birtürlü çalışmıyor...onu çalıştırmayı başarabilirsem...sanırım yardımlarınızla oyunu oynayabileceğim... bu arada program files 'da activision dosyası bende oluşmadı..indirdim linkleri, çıkarttım ama maalesef sadece şans eseri rapala.exe oyunu açtı fakat başlangıç öncesi cd istedi..durum böyle... işin aslı bilgisayardan pek anlamayınca böyle oluyor, hani direksiyon şoförü olayı...araba arıza verse sağa çekeriz en iyi ihtimal ama sorsalar hepimiz şoförüz bilgisayarda böyle hepiniz biliriz, kulllanıyoruz ama işte sadece explorer gerisi yok yardımlarınız için tşkrler...birkaç kez daha deneyeceğim..olmadı takımları alıp kendim balığa gideceğim
bodrumda hava şartları ava uygun olmadığı için dün gece arkadaşımın ps inde oynadık. titreşimli konsol sayesinde gerçeğe yakın bir zevk veriyor. ama tatlı suyun dışında deniz seçeneği yoktu. cok keyifli bir oyun olmuş.
windows 7 kullanıyorsanız deamon tools'u yüklerken sorun oluşuyor. Ben bunu kullanıyorum V4.40.2 sorunsuz çalışıyor. http://www.disc-tools.com/download/daemon
deniz seçeneği olsa gerçeğine gerek kalmaz tekneye atlar çekeriz istediğimiz balığı oyunda iyi oyunlar
Birşeyler yaptım ama oyunun başlangıcı çıktı oyuna girmek için please insert rapala fishing cd yazıyor
Doğrudur Bahtiyar oyun fakat açılıyor play deyince açılmıyor,neyse abicim daha fazla uğraşmayayım yoksa laptopu ikiye ayıracam birazdan
TEŞEKKÜR EDERİM..aslında dikkatli okuyunca her şeyin cok basit olduğunu bir kez daha anlamış oluyorum.pc başında aynı anda cok farklı işlerle uğraştığımız icin, ufak ama önemli hatalar yapabiliyoruz.paylaşımın icin tekrar teşekkür ederim...
şuan napıyorum biliyor musunuz oynuyorum... yardımlarınız ve oyun paylaşımı için hepinize tşkr ederim....
Daemon Tools Lite'i indirdim ve yazdıklarınızı yapıyorum ancak sonunda bir kalıp dosyası seçin diyor. Bu kısmı çözemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Faruk Bey, kalıp dosyası sizin indirdiğiniz dosya (4 part olan), deamon tools'a o dosyayı kalıp ekle diyip gösterirseniz, bilgisayarım altında Rapala çıkacaktır.