Geçmiş olsun dilekleri için tüm dostlara çok teşekkür ederim.Gerekli önlemi alıp aşılarımı vurdurmaya devam edeceğim.Bu arada insan tekrar aynı yere gitmeyi düşünürken bir kez daha düşünme gereği duyuyor.Bu arada siz benim hanımdaki telaşı bir görseniz hani köpeğin akibetini takip etme mecburiyetim olmasa o avlağa bir daha göndermeyecek beni
http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&urun_id=12041&urun_ismi=[ Yukarıya köpek kovucunun fotoğrafını veriyorum.Abi sana da geçmiş olsun.
Verdiğiniz linkte bulunan Duyma özürlü hayvanlarda ve gürültünün 100 dB in üstünde olduğu ortamlarda cihaz işlevini yerine getiremeyebilir. Rüzgar şiddeti ve yönü cihazın fonksiyonunu etkileyebilir uyarısı bayağı ilginç doğrusu Şayet bu ürünü kullanmayı düşünen olursa köpeğin sağır olma ihtimalinide aklının bir köşesinde bulundurmalı
Geçmiş olsun Aslan bey Allah beterinden korusun . Bu arada köpek kovucuyu alıpta sağır bir hayvana denk gelirse insan hiç üzülmesin kaderinde varmış ısırılmak neye yarar üzülmek
ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.... ÜZÜLDÜM.... Lütfen köpeği takip etmeyi ihmal etme ve takip eden Dr arkadaşı durumdan bilgilendir... En güzel dileklerimle.... Selamlar..
Herkese çok teşekkür ederim.Gördüğünüz gibi balığa çıkmak kadar çevre etkenleride göz önünüde bulundurmak son derece önemli.Nereden ne sürprizin çıkacağı belli değil.Herşeye dikkat etmeli gerekli önlemleri almalıyız.İlk anda köpekleri çok da ciddiye almamıştık ama,bir saniyde imzayı atıverdi işte bir tanesi
Aslan abi aman köpeğe iyi bak... Benide kedi ısırdı üstüne birde tırmaladı, kombine bir saldırı yaptı yani Neyse; eğer kedi ölseydi 40 tane, kedinin kuduz olduğu anlaşılsaydı 30 mu 20 tane mi ne iğne vurulucaktım. Allahtan kedi tanıdık kediydi Ayrıca sağlamdı hemde ölmedi bana da 3 iğne vurdular. Karından vurmuşlardı aman aman valla çok acıyor... Geçmiş olsuna bi inşallah devamında birşey olmaz.
Yakup ağabey bence en iyi köpek uzaklaştırıcı çantamızda taşıyabilcegimiz bir sopa Çatalca'da arkadaşla etrafımızı çevirmişti köpekler aklımıza ilk gelen oltaları açıp köpeklerin üstüne hücum etmek oldu oltalar tek av'da degil köpek uzaklaştırmada da işe yaramaktadır.Bu uygulamayı Samsun'da çoban köpekleri karşısında keşfettik orada da işe yaramıştı .
Harikasın valla Muharrem.Kamış aynı zamanda çok iyi bir korunma aracına dönüşebiliyor.Bandırma livatya bölgesine,sabah daha hava aydınlanmadan kaşık için yer kapmaya giderken bir defasında etrafımı çevirmişti köpekler.Aynı yöntemlerle kovaladım kerataları
Yaju Yüzel, Konuyu öyle anlattılarki Bende Rotweiderr, PitBull Doberban Sürüsü saldırdı sandım .. Mustafa Dayın köpeği gösterince hemen fotoraf makinasını kaptım , arabadan indim ve köpeğin peşinden koştum. bu ihtiyar ve normal bir evcil yaratık.
Köpek sayemizde ülke çapında ünlendi be Tarkan abi.Şu işe bak.Motora öyle canlı dalıyorduki,görsen ihtiyar ve evcil demezdin
. Dün Arabayla giderken Mustafa Ağabey "Ahada işte bize saldıan köpek bu " deyince hemen fotoğraf makinasını çıkartıp arabayı durdurdum. Köpek önde Ben arkada , Köpek kaça kaça giderken dönüp birde poz vermezmi. Hemen bastım denklanşöre. Aslan'dan korkmadı Tarkan'dan korktu
aslan yarın hazırla kendini bakalım şu köpekleri bi kontrole gidelim su sıcalığı 12 derece olmuş artık olması lazım izin sebebinde hazır zaten