abi hava raporuna baktım yağmur yok zaten iyice kudurdum kurtlandım bu ara.cep mesajımı aldın değil mi
Açamadım abi.Admin'e mesaj yolluyorum şimdi.Bu arada e mailim: aslanturan1978@hotmail.com ekleyebilir misin ben seninkini bir türlü ekleyemedim.
Evet,sanırım özel mesaj ayarlarına ulaşıp sorunu çözdüm.Bir özel mesaj alırsam durumu test edebilirim.Ne zamandır profilime gitmediğim için unutmuşum
Harikasın valla Tarkan abi ama o kadar kurtlandımki benim kurtlardan yem bile olur,boru kurdu kabilinden
. Yem derdide kalmadığına göre sanırım artık çipuraların sizin oraya gelmesini bekleyeceğiz. Erdal, "ha bugun ha yarın gelir" demişti.
Tekmeler yamandı,bıraksak yine kapacaktı benim paçayı.Aşılar daha bugün sona erdi.Hesapla artık abi nasıl dert açtı başıma
Valla en iyiisi paraya kıyıp iyisinden bir (DogReppeler) denilen ultra ses frekans ı üreten cihazdan alıcaksınız..%90 faydalı...köpekler yanaşmıyacak..
. Muvaffak Amca. Bizzat ben gittim gördüm köpeği, Yaşlı ihtiyar bir Av köpeği. Ağzında diş bile kalmamıştır eminim. Beni , elimde fotoğraf makinasıyla görünce kaçacak yer aradı... Ahada işte o canavar köpek bu işte :
İlahi Muvaffak amcaÇok latif bir insansınız doğrusu ama ben yine de eve gidip bir pantolona bakayım.Bugün bile avlağa giderken Mustafa abiye yolu değiştirttimSütten ağzım yanmış bir kere ben yoğurdumu üflerim.Selamlar,saygılar.
. Eeee sonuç varmı peki Aslan? Ava giden Avlanır Öneri : Giderken spor ayakkabı giy bence, kaçması kolay olur Bol Şanslar.
Abi,Balıkesir ve çevresine yazdım bir özet.İstersen oraya bir bakBu arada hayatta spor ayakkabısız gelmem ava yada çizme olacak illaki.