değerli üyeler kızılırmakta kırşehirde kesikköprüde (bu aksaray yolundaki k.köprü)3 arkadaş levrek tutuyoruz biz iki arkadaş yanyanayız diğer eczacı arkadaşım bizden biraz ileride tutuyor .önümüze kocaman bir kara yılanı geldi benim arkadaş yılanı tutup diğer eczacı arkadaşın üzerine atmak istedi çünki o çok korkuyor yılandan işte ne olduysa tam o sırada oldu yılan yanımdaki arkadaşı 2yerinden ısırdı...şimdi ne yapacaz.şaşırdık kaldık..kırşehir 25km.hemen yılanı çuvala koyduk güya dr.gösterip onunla ilgili serumu bulacaz. hoş burası amerika yaaa.hastaneye nasıl geldik hatırlamıyorum tatil gün bir dr .bulduk ne oldu ne bitti derken çuvalı açar açmaz dr.toz oldu odadan.şimdi serum arıyoruz yılan serumu yok neyapalım enyakın kayseri oda 2saat ank.da 2saat hangisine gidelim arkadaş fenalaşmaya başladı .yaklaşık 1saat oldu.normal serum verelim dediler ne yapalım onu enjekte ettiler sakın uyumayın dediler arkd.nasıl esniyor yalvarıyor azıcık uyumak için ank.geldiğimizde 2.5 saat geçmişti hast.geldiğimizde 3 ssati buldu ve dr. artık birşey olmaz dedi ...bunu niye yazdım siz siz olun avda sakın şaka yapmayın hele bu tür şakalar asla ...saygılarımla.m.hoca