Tek ayrıntı Kıbrıs'da insan sayısı da az, insan çok olunca iskeleden olta atıp balıkları besleyen de çok oluyor, balık da çevresine yerleşmeye başlıyor özellikle küçük balıklar, küçük balıklarda büyük balıkları çekiyor...
bence orayla ilgili bir çalışma yapabilirsiniz mesela balıkların yuva yapabileceği deniz zarar vermeyecek şeyler atın denize ufak taşlarla başlayın, imkanınız varsa hurda araç jantı bulun hurdacıdan atın, zamanla yosun tutar, arada bir balıkçıdan sardalya alın kadın çorabına doldurun ucuna taş bağlayın aynı bölgeye atın illaki balıklardan gelip ziyaret eden olur, her gittiğinizde bunu yaparsanız belki orada bir popülasyon oluşmasını sağlayabilirsiniz ve sizin eşsiz bir meranız olabilir benzer birşey yapan birini duymuştum ve olumlu sonuç almıştı
Bu arada az önce Büyük Şehir Belediyesinden email geldi konuyla ilgili olarak ekstra bilgi istediler..
Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesine başvuru yaptım, siz Bursalılar da ilgili yerlere başvurursanız neden olmasın...
Belediye beyazmasa'dan email geldi bugün, Kadıköy meydanı düzenlemesi projesi kapsamında yayalar için bir iskele yapılacağını söylüyorlar.