Balık mı , Canavar mı ?

Konu, 'Genel Konular' kısmında mykaraguney tarafından paylaşıldı.

1. soda

soda

Favori Kamış:
    F=m.a
    En İyi Avı:
    dolu çapari
    Bu balık bu hale gelene kadar kaç balık yemiştir acaba:p

o yüzden o kadarda ;) yazık;) olarak görmüyorum ben

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Arkadaşlar mesajlarını konuya renk katmak amacıyla mı yazdılar sanıyorsun bir oku bakalım insanlar ne yazmış . Bu balık dediğin canlı balıkla mı besleniyor o konuda bile fikrin yok . Yani hem okumadın hem fikrin yok :confused: ne diye cevap yazıp cehaletini ortaya koyuyorsun :mad:

3. mertdikici

mertdikici

Favori Kamış:
    malzeme çok
    En İyi Avı:
    hayatımda yakaldığım en büyük balık oğlum :)
    canım kardeşim bu köpek balığı türü balina köpek balığı bu türler balıkla değil kril denilen genellikle rengi kırmızı karides benzeri kabuklu canlı sürüleri ile avlanır.Yani balık yemezler ömürleri 150 seneye kadar ulaşır yani senim veya benim başını ve sonunu bilemicemiz kadar uzun olaylara tanıklık eder.Dünya da yaşayan en az'da bizim kadar yaşama hakkı bulunan canlılardandır.Ne yazıkki bizim balıkçılar haber olma arzusu ile öldürmeyi başarmışlardır çok büyük paralarada sattıklarına inanmıyorumda.Çok yazık ki artık bu güzel balıktan artık bu sularda 1 tane daha eksildi.

4. cold_sea

cold_sea Caner

En İyi Avı:
    1,100 gr Mırmır
    Bu yaz tatilinde Küçükkuyu'da idim.Orda tanıştığımız 4-5 balıkçı abilerimizle bu balık hakkında da konuştuk.Hepside isyan ediyordu.Bu balığın zararsız olduğunu söylediler.Ve o balıkçı abilerde kiloluk kırlangıçlara kıyamayıp balığı geri salıyorlardı...

5. LapinCash

LapinCash

Bun bunula ilgili bir video izledim süperdi yanında yavruları vardı küçük balıkların yanında yüzüyor.Çok yazık olmuş.