Ben bu konunun başlığını değiştirmeyi talep ediyorum "Balık nasıl heba edilir" ya da "Kendin tutsaydın böyle mi temizlerdin" olabilir
Şöyle bir soru da sorabiliriz foruma; "bilin bakalım ayrılan hangi parçalar yemek için, sağa ayrılanlar mı yoksa sola ayrılanlar mı?"
Bu videoyu eklemekle yanlış mı yaptım ya? Ama 1.görüntüdki adam halaiyi diyorum, yayın olayı tamam, evet adam mahvetti balığı ama 1.video iyi değil mi? Bari oradan yırtalım
Yooo, bence kötü birşey yok ortada Farklı bir yaklaşım ve tarz görmüş olduk Kültürel zenginlik, çeşitliik ve farklılıkları farklı bir boyutta mercek altına almış olduk Balık boyutunda
Bu adamlar dostlarim balik ukalasi. Elifi mertekten sanir. Bildikleri baligi yumurtalayip yagda kizartip, yanina bir sogus atmaktir. Aman efendim balik kilciksiz olacak. Birde kendilerine soyle bir kralicenin tabasi havasi verirler. Istavrit,uskumru, kolyoz, izmarit gibi bir kilonun altindaki butun baliklar onlar icin balik yemidir. Ta ki... Taaaaaaaaaaaa ki. Bir Akdenizli onlara balik yapana kadar. Sen gel bir de o zaman gor bu baligin yarisini cope atan , kendini asilden, bizi 3. dunya ulkesinden gelmis, bi haber sananlari.. On parmagiyla dalar, kemikleri yalar... Daha var mi? der. Konusamazsiniz. Onunuzdeki adam, ha salatada, ha pilavda, ha kilciklardadir...
Balıklara bak ya kocamanlar Biri bana en az bir hafta yeterdi. Ama gerçekden o ne biçim temizleme öyle. Yarısı çöpe gitmiş. Peki ya o elindeki elektrikli bıçağa, pardon testereye ne demeli sanki inşaat da çalışıyormuş da, tahta filan kesiyormuş sandım.. Balıklar balık olduğu güne lanet etmişlerdir eminim.
Balık mundar edilmez... Balık 10 parmakla yenir bu bakımdan fleto yapıp balıgın yuzde 70 i cope atılmaz... Balık tekirsiz yenmez çunku mundar olur... Ama bu herif bunların hicbirini bilmez,kendini de birhalt etti sanır. BU YAKLASIM BİZE UYMAZ KARDESİM...