Balik tutucu Kanca calismam

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında KULL64 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Emrecim yanlis biliyorsun ;) :)
    Bu alet sadece gece kullanilacak yada buyuk balik sadece havanin karanlik oldugu zamanlarda gelecek diye birsey yok.Bunlari kendi tecrubelerimden yola cikarak rahatlikla soyluyorum.Daha once dedigim gibi insallah yakin zamanda o kancayi balikla beraber yayinlayacagim ve sende goreceksin buyuk baligin buyuk ihtimalli olarak gece gelmeyecegini ;) :)

Evet Emre ile soylediginiz bu konuda haklisiniz ;) Buna bir yol bulmaya calisirim.Fakat fosfor yesili,vb,,,gibi bir renk bulamadigim icin bunu kullandim.Yasadigim yer kucuk bir yer.

Ozcan Abi oncelikle bu guzel yorumun icin tesekkur ederim Abicim.Evet dedigin gibi o bahsettigin kancada cok iyi bir alternatif olabilir.Ve insallah yeni seyler de yapmaya calisacagim.Rastgele Abicim.

Tesekkurler...

Tesekkur ederim. Ve evet Turkiye ve komsu ulkelerine baktigimizda burada biraz daha uygun fiyatlar.Fakat mesela sizdeki Shimano malzemeleri buranin bati kisminda (baskent,ve komsu sehirler) de yapiliyor cogu.Ben dogu yakasindayim Mlzyanin.Burada bildigim kadariyla uretilmiyor.Fakat kalite olarak iyiler diye biliyorum.

Tesekkurler Ozgur Abi.

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Haaa! Bu arada kanca icin oydugum yere kancayi yerlestirdikten sonra o oyuk yeri 502,talas tozu ve eritilmis plastik ile iyice doldurdum,daha sonra o teli sikica doladim oraya.Sonra telin en son uc kismini 1 mm gibi (civi cakar gibi) ahsaba kucuk bir cekic yardimiyla caktim.Sonra tam o telin dibine matkap ile sikica bir vida attim.Ekstra olarak doladigim tum tellerin arasina 502 surdum.

3. turna

turna

Çok güzel çalışma olmuş , ellerinize sağlık.

4. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Tebrik ederi seni, işin sonu makine ve kamışa doğru gidiyor bakıyorum, yakında oradan ihracata da başlarsın, Made by KULL :)

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Akif Abim. :) Oncelikle tum raporlarima gostermis oldugun ilgi icin yurekten tesekkur ederim.Bu guzel esprin icinde tesekkur ederim ayrica.Alem adamsin.
    Evet belkide yakinda olabilir :D Cunku dukkanda bunaldikca biseyler yapmaya calisiyorum.Bu arada Ramazan biter bitmezde av raporlarima devam edecegim,bilgin olsun.Rastgele Abicim ;) :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.