iğnenin üzerindeki stoper abi haır ag ın iğneyle aynı anda hareket etmesi için diğer türlü yani serbest olduğunda iğne sonradan hareket ediyor yani geç kalıyor düşüncesiyle taktım haır ag ı iğneye biraz daha pala kısmından tutması için bu arada verdiğin bilgi için teşekkürler ancak birkaç yut dışı siteden malzeme araştırdım buraya göndermiyolar aslında kendim malzemeyi istemedim bi arkadaşım istedi bu cevabı vermişler gerçi başkasıda sipariş geçtim gelecek demişti bi anlam veremedim neyse abi en iyisi yurt dışında tanıdığın olursa bence daha avantıjlısın mesela şu big carp tahsin abinin kullandığı kamışı kontrol ettim sade tek kamış 260 euro çok uçuk hemde fox un kendi sitesinde tam benim aradığım kamış tıtanyum sargı ama pahalı aradığıum makarada shımanoda var birde okumada var okumada fiyat normal ancak şimano için aynı şeyı söylüyemıyecem sazan kalıteye pek önem verilmiyecek balık değil ancak artık avlaklarda durum değişiyor aradığımız balıklara artık çok nadir rastlanır oldu ve iyi sazan gerçekten her zaman mısıra vurmuyo çok nadir bi durum ne yer ne içer bilmiyorum ancak fikrimide söylemeden geçmek istemiyorum bunu tahmın ederimki sabri abi sen denersin bence gerçekten iri olan balık biraz daha etçil oluyor sanırım vede daha proteınlı yemler arıyor fikrindeyim bu boılı olarak nitelediğimiz yem olacak diye idda etmiyorum ama mısırın üzerine balık yağı kullansak arı polenını kabuklattırabilsek gibi bi şeyler düşünüyorum deneme imkanı olanlar deneyip tecrübelerini burda bizimle paylaşırlarsa teşekkür ederim
sanırım bazı arkadaşların sorusuna geç cevap verdiğim için bana darıldınız konu sus pus olmuş neyse sorun değil umarım darılmamışsınızdır geç cevabıma naapalım iş dünyasının cilvesi
iğnenin üzerine silikon stoper yerine ince hortum kullanabılırsın benim bahsettiğim makinenin fiyatı almanyada tr ye gore daha hesaplı inanmayan arkadaşlar vardı aşağıdaki linkten inceleyebılır http://www.carpfishing.de/kl/shop/c...s_id=408&PHPSESSID=bsuuhgeu1242iha6j0cclhvad5 tahsin abi fox un en ust seri kamışlarını kullanıyor onun yerine yine fox markasının başlangıç warrior serisi kamışlarını tavsiye ederim
saol sabri abi evet fox un en üst düzeyini kullandığının farkındayım bu malzemeler benım ve hata tüm sazancıların istiyeceği malzemeler yani fuul carp set evet fox ta başka güzel kamışlarda var tr de rastlaması şansa kalmış türden kamışlar umarım birgün bu olanaklara sahıp olabiliriz ki geç olmasın yada işişten geçmiş olmasın kuraklık bir yandan talan eden kendini balıkçı zanneden insanlar bir yandan
http://www.youtube.com/watch?v=Jq95zgcv3yI gurbet illerdekı yakalanan 20 kıloluk balıklar ne kadar uysal ne kadar dırenıyor bır gözatın bakalım bu balığın çekıldığı mısına ne kadar kalın bır bakın bakalım bence 0.35 örme mısıne tek kafada kopar herhalde
Ben sazan için özellikle Lineaeffe ambassodour 3(sabri abinin tavsiyesi ) kamış,okuma sazan 0,40 misina ve sheksparein(adına dilim dönmüyor)bir makinası öneclikle kamış sadeece sazan avı için üretilmiş 10kg sazanı bırakın tesadüfen 12.kğ yayını bile çok rakat çekti.misina ise peşpeşe 2 tane 6-7 kg.lık sazana banamısın bile demedi-yayında aynı misinada geldi.Ayrıca birşey sormak istiyorum bu alarm şartmı??? zilde aynı vazifeyi görmüyormu???
zil de ayni işi görür ben ilk başladığımda çamur takıyordum o zaman makina kamış yoktu varsa yoksa takoz ile avlanıyorduk