!!-balikavi.net Ağaç Dikimi Kampanyamiz

Konu, 'Genel Konular' kısmında diren tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. biz 1 ytl üzerinden 25 adet yazdığınızı sanmıştık ..

yani:25*3=75 ytl mi yazayım

2. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Ömer ağbicim benim yazımdan alıntı yapmışsınya anlayamadım arasına bişeyler yazmayı nasıl becerdin :):)yazı tuhaflaşmışta :):)

3. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek

Abı super bır haber.fıyatın 3 ytl den 1 ytl ye dusmesı.bence yerın onemı yok her yer bu vatanın bence bu ulkenın sehrı ,mevkısı farketmez en ıhtıyaclı yer neresıyse orası en uygundur bence.ha yer secelım dersenız ben oyumu SEFERIHISARA Kullanmak ısterım.Bırde her fıdanı 1 ytl olarak kabul edıyorsak ve bu fıyat kesınse benım adedımı 5 ı sılıp 20 yapabılrsenız memnun olurum.(oglum YAGIZALP adına)

4. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    Bu arada gecmıs olsun.acıl sıfalar dılıyorum.

5. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Amin kardeşim saolasın allah beterlerinden korusun tüm sevenlerimizi.

6. amatörötesi

amatörötesi

Favori Kamış:
    2 kamış 2 makina detaylara girmeyelim
    En İyi Avı:
    Kocaman kocaman istavritler
    Bu konuda site üyelerine e-posta gönderilebilir mi? son zamanlarda siteye giren var girmeyen var. Okuyan var okumayan var. Eylül - Ekim ayına kadar hergün siteye giriş yapan bir sürü arkadaş uzun zamandır aramızda yok. bir mail gönderip tüm üyeleri bilgilendirsek olmaz mı?

7. Herkese aynı anda mail atma imkanımız yok her üye tanıdığına bildirirse
    bilen kişiler artacaktır...;)

8. hakibis

hakibis

Favori Kamış:
    olta
    Sevgili Müjdat,İzmir Karşıyaka/Bornova tarafı için doğru kişiyle görüşüp doğru bilgileri almışsın. İlgin için teşekkür ederim.

Şahsi fikrim; sitenin üye çokluğu ve il çeşitliliği göz önüne alınarak bir karar verilmesi doğru olacaktır. Ancak hesap ortada.Her bölge için fiyat farkediyor maalesef. bu yüzdendir ki ilk seferinde İzmir olsun. Nihat Bey'in bize vermiş olduğu bilgiler ışığında özellikle "bornova'da ,laka köyü mevkii" ağaç ihtiyacı varmış. Tabi bu birikte alınacak bir karar.Eğer Müjdat'ın bilgileri ışığında hareket edilecekse de yakında fiyat farkı oluşacağının altını çizmek isterim.

Müjdat'ı tekrar tebrik ediyorum.Katılımın daha çok ve hızlı olması dileğiyle . . .

Son düzenleme: 6 Şubat 2007
  9. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sevgili ağbicim burada ne dediğinizi ben tam anlayamadım(Eğer Müjdat'ın bilgileri ışığında hareket edilecekse de yakında fiyat farkı oluşacağının altını çizmek isterim.) bunu açarsan sevinirim ki daha aydınlatıcı olabileyim ..
    saygılarımla .
    sevgiyle kalın:)

10. sanırım zam gelecek demek istedi..

11. hakibis

hakibis

Favori Kamış:
    olta
    Bizde (diğer bir forum), bu konuda kendisiyle görüştük ve yukarıda vermiş olduğun bilgileri bize aktarmıştır.Şu an itibariyle 1Ytl karşılığı ödemeler gönüllü üyelerimiz, dost yada eşlerimiz tarafından yapılamaktadır.

15/02/2007 tarihinden yani Şubat ayının ikinci yarsından sonra belirli bir miktarda fiyat farkı olma olasılığı söz konusu.Ha bu olabilirde olmayabilirde. Konuşmaya giderseniz yada tekrar telefon açarsanız bunuda sormanızda fayda var.Sonuçta yapılan işin en güzel ve verimli olması hepimiz için önemli.

İlgi ve alakan için teşekkür ederim.

12. hakibis

hakibis

Favori Kamış:
    olta
    Süpersin Hamdi ;)

13. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Hakan'cım vermiş olduğun bilgilere teşekkürler evet haklısın aynısını banada söyledi ama belirli ve net birşey söyliyemediği için hiç kafa karıştırmıyayım demiştim ama sanırım doğrusu bu çok saol binde birde olsa ufak bir zam belki olabilirmiş katkın için teşekkürler .:)

14. Hattusilis

Hattusilis

Favori Kamış:
    misina,iğne, kurşun ve bunların kombinasyonları
    En İyi Avı:
    çipura takribi 0.5 kg
    Merhabalar,
    Bu konuda bir önerim var,
    Moderatör arkadaşlar sabit ve kilitli bir konu açsalar ve son gelişmeleri o konu başlığı altında toplasalar nasıl olur?(kısa bir özet şeklinde) Buradan takip etmesi çok güç oluyor, tartışmalar ve kararlar bu konu altında alınabilir ama nihai sonucu yeni ve kilitli konu altında derli toplu olarak görebiliriz. Sürekli takip edemeyen arkadaşlar o konuya girip en son durumu öğrenebilirler.

15. hakibis

hakibis

Favori Kamış:
    olta
    Doğrudur Müjdatcım.Ne yapıyorsan "Biz"ler için, geleceğimiz için.Doğadan hep alıyoruz bir şekilde, geriye vermeyide bilmek lazım.Karşılıksız . . .;)

16. Arkadaşlar,konuları tabiki derleyip en güzel şekliyle ortaya koyacağız,merak etmeyin..
    Gün doğmadan neler doğar,sonuçta bu yapılan doğaya dolayısıyla bize dönüşümü olabilecek hayırlı bir iştir.

En iyi plan ve düşünce neyse onu tatbik edeceğiz.

17. Henüz netleşmedi görüşmeler devam ediyor ...

Bu desteğiniz gerçekten sevindirici..:)

18. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    arkadaşlar ağzımızdan 25 çıktı fiaatı önemli değil ben hala 25 fidan diyorum benim adıma 25 fidan olarakgiriş yapın lütfen hatta oğlum ve eşlim içinde fidan bağışı yapabilirim.......siz kendi aranızda fiatları belirleyebilirsinşiz.....

19. afet

afet

İzmirden gelen haberler süper, Bu şartlarda dikilecek Ağaç sayısı üç'e katlanmış olacak,
    Neil Armstrong Aya ilk adım attığında, benim için küçük ama insanlık için Büyük bir adım demişti, (sanki aya gitmişte bir fidanmı dikmiş):D
    Attığımız adım büyük bir adımdır arkadaşlar, kendisi adına hiç bir menfaati olmadan, yalnızca gelecek nesiller için kaygılı bir avuç insanın mücadelesi, İnanıyorum ki başaracağız, dikilecek bir ağacın gölgesinde serinleyen bir kişinin Duası hepimize yeter.
    sevgiyle kalın, :)

20. tatlisoy

tatlisoy

Favori Kamış:
    Olta, Kamış, Rapala
    En İyi Avı:
    4 kilo Palamut, Birde bir zamanlar 2 kiloluk sazan
    Arkadaşlar bende varım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.