!!-balikavi.net Ağaç Dikimi Kampanyamiz

Konu, 'Genel Konular' kısmında diren tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Sevgili arkadaşlar şu ana kadar çok çok iyi gittik .
    şimdi bir önemli konumuz daha var ve bu gerçekten beni biraz zorladı bu konudaki görüşlerinizi almam lazım.
    Konu tabela :şimdilik 2 adet .
    az önce Nihat beyle görüştüm ve bana bu konuda belli standartları olduğunu ,belli ölçü ve şekilleri olduğunu anlattı .
    Buna göre onların bayındırda bu işleri yapan bir tabelacıları olduğunu ve izmirde ondan daha uygun kimsenin fiyat veremiceni söyledi ve ben bu arkadaşın numarasını aldım kendisiyle görüştüm, ismi Dursun ,bu arkadaş TEMA,COCOCOLA ,ve daha birçok firmalara tabela hazırlıyormuş.
    nerdeyse Türkiye'nin her yerine tabelaları o yapıyormuş zaten Nihat beyde böyle söylemişti.
    Buna göre Dursun beyin verdiği tabela başı fiyat 1).tabela 250+kdv.
    ben kendisiyle 2.adet ve fatura almazsak ne olur en son diye bir pazarlığa girdim ve 2. adet ve fatura olmazsa ikisini 450ytl. ancak bunu yapabilirim dedi.
    çünki yapılan tabela yapıştırma yazı değil fırça tekniği ile oluyormuş ki güneş ve yağmurdan etkilenmemeli dadi.
    Ve buna göre en geç yarın akşama kadar süre verdi aksi taktirde yetişmez dedi.
    şimdi bu iş nasıl olucak bunun parasını nasıl halledicez lütfen bana yol gösterin ,bir an evvvel siparişi vermemiz gerekicek.
    Dedi,Dedi,Dedi.:)

2. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Arkadaşlar, kişi başı 4-5 ytl bu işi çözmeye yetiyor. Ne dersiniz?.. Bağış yapan arkadaşların sayısı oldukça fazla. kişi sayısına bölsek?..

3. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sevgili arkadaşlar şu ana kadar çok çok iyi gittik .
    şimdi bir önemli konumuz daha var ve bu gerçekten beni biraz zorladı bu konudaki görüşlerinizi almam lazım.
    Konu tabela :şimdilik 2 adet .
    az önce Nihat beyle görüştüm ve bana bu konuda belli standartları olduğunu ,belli ölçü ve şekilleri olduğunu anlattı .
    Buna göre onların bayındırda bu işleri yapan bir tabelacıları olduğunu ve izmirde ondan daha uygun kimsenin fiyat veremiceni söyledi ve ben bu arkadaşın numarasını aldım kendisiyle görüştüm, ismi Dursun ,bu arkadaş TEMA,COCOCOLA ,ve daha birçok firmalara tabela hazırlıyormuş.
    nerdeyse Türkiye'nin her yerine tabelaları o yapıyormuş zaten Nihat beyde böyle söylemişti.
    Buna göre Dursun beyin verdiği tabela başı fiyat 1).tabela 250+kdv.
    ben kendisiyle 2.adet ve fatura almazsak ne olur en son diye bir pazarlığa girdim ve 2. adet ve fatura olmazsa ikisini 450ytl. ancak bunu yapabilirim dedi.
    çünki yapılan tabela yapıştırma yazı değil fırça tekniği ile oluyormuş ki güneş ve yağmurdan etkilenmemeli dadi.
    Ve buna göre en geç yarın akşama kadar süre verdi aksi taktirde yetişmez dedi.
    şimdi bu iş nasıl olucak bunun parasını nasıl halledicez lütfen bana yol gösterin ,bir an evvvel siparişi vermemiz gerekicek.
    Dedi,Dedi,Dedi.:)

4. Evet bu konuda çözüm üretmek için düşünelim biraz .

Aylininde dediği bence mantıklı.

5. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Ne yazık ki devlet babamızın bu durumlara yaklaşımı belli. Ancak ben derimki iyi niyetimizi ve sabrımızı kaybetmeyelim. Ben bugün vereceğiniz bir hesap numarasına belli miktar para gönderebilirim. Nede olsa çıktık bu yola, yürüyelim bari:(

6. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Can'nım güzel kardeşim tepkinde sonuna kadar haklısın biliyosun banka havalesini kaldırana kadar göbeğim çatladı ama buraya kadar gelmişken sonunu getiricez artık bende çok kızdım lakin ama ne diyeyim ya işte haklısın.
    ama ismin orda kalıcak kardeşim:)

7. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Sevgili Müjdat Kardeşim,sanırım Fatura alırsak fiyat en son ne olur demek istedin ;)

8. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    selam Orhan'cım faturalı fiyat 250+kdv.

9. Devletin bizi yönlendirdiği şahıs devleti dolandırıyo ,muhabbete bak:D :D :D

10. Müjdat Bey, konu ile ilgili şu ana kadar göstermiş özverili çabanız ortada. Tabii konu ile ilgili Can'ın tepkiside son derece haklı bir tepki.:( Ama maalesefki şu aşamaya gelmiş bir işte bu önemli ayrıntıyı sineye çekmekten başka bir yol yok gibi görünüyor.:( Mutlaka elbirliği ile uygun bir çözüm bulunacaktır. Siz lütfen üzülmeyin.:(

11. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Uğur Dündarın numarasını bilen var mı:D..

Çok ünlü bir site oluruz hem:D :D

12. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    yokmu aramızda tabelacı balıkavınet üyesi bir arkadaşımız:) belki vardır hiç olmazsa maliyetine yapar bizler aramızda toplar neyse hallederiz arkadaşlar kesin bir rakam çıkartalım yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik artık bu işi bitirelim:)

13. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Aslında bende bunu söylemeye çalışmıştım ama :D Sevgili Müjdat kardeşim yanlış anladı:)

Ama Müjdat kardeşime ben hak veriyorum,aldığı sorumluluğun ciddiyetinde sevgili kardeşim,Uğur Dündarı aramaya gerek yok bence :D

14. simendifer

simendifer Sennur

Bence adam madem bu kadar iyi bir tabelacı ve iyi firmalara tabela yapıp parayı kırıyor, onu da kampanyaya dahil edelim. Bize bedavadan yapsın hayrına ne olur ki. Bir güzellik de o yapsa olmaz mı ? :( Hatta azıcık da üste para verip birkaç fidan da kendi için diktirsin... Biz bu ağaçları salt kendimiz için diktirmiyoruz ne de olsa... Olamaz mı acaba ?

15. Bence tabela için aramızda toplayalım,durum belli.
    Yapılacak şey bu olmalı,diğer yollar bizi oyalamaktan başka bir sonuca götürmez.

Hadi kaldığımız yerden devam edelim..

Benden tabela parası 50.- Ytl..

16. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Yazılanları okuduğumda ben de aynı şeyi düşündüm. Ancak, başka bir tabelacıdan fiyat alabilmek için daha fazla bilgiye gereksinimimiz var. Bu tabelanın sanırım bir standartı vardır. Yani kullanılacak sacın kalınlığı, ebatı, zemin rengi, yazılacak yazının içeriği, puntosu gibi... Bu bilgilere ulaşmadan fiyat araştırması yapmak çok olanaklı görünmüyor.
    Elbette ortada böyle bir emek varken, bir tabela sorunu bizi durduracak değil. Herkes belli bir katkıda bulunursa tabela işini de halledebiliriz. En olmadı, fidan dikimi için İzmir'e gidiş-dönüşe ayırdığım parayı tabela giderleri için gönderirim. Tamamını karşılamasa da katkısı olur diye düşünüyorum. Ama bunun için tabelayı kime yaptıracağımızı ve tabela ücreti için katkılarımızı nereye göndereceğimizi netleştirmemiz gerek.

17. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

Canım Orhancım kim neyi yanlış anladı anlamadım ama sen sorunca bende bilgi verdim yanlızca bi hatam olduysa canı gönülden özür dilerim kardeşim aman kimseyi kırmak veya üzmek istemem ben :eek: :)

18. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Rica ederim Sevgili Kardeşim,latife yaptığımız bir konu özelden msj atarım ben,
    kırılan kimse yada yapılmış bir yanlış yok gönlünü rahat tut :)

19. Hadi bitirelim bu işi..
    Yokmu arttıran.??

20. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Arkadaşlar, paraları hangi hesaba gönderelim?

Birde tabela parasının içine montajıda dahildir değil mi? Bu tip konularda bilgim yok zira. Birde buna çimento vs demesinlerde...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.