Arkadaşlar sizin durumunuz çok vahim 1. Cemal kardeşimin diline düştünüz. 2. Daha Nuri abimin yorum hakkı saklı duruyor 3. Sizin durumunuzu ne kadı çözebilir ne hakim. 4. Bu organizasyondan sonra yükselen ateşi söndürmek için itfaiye birimlerinin hepsi tayakkuz durumunda. 5. Serdar beyin henüz hiç yorumu olmadı. 6. Sizleri ortak bir noktaya getirebilmek için polismi yoksa jandarmamı çağırmakta fayda var. 7 . Umarım diğer amatör sitelerin bu durumumuzdan haberleri yoktur.İşin gerçeği özel nedenlerden dolayı aranızda olamadığım ve bir çok arkadaşı müşterek bir ortamda tanıma fırsatını değerlendiremediğim için birazda içimde burukluk var , bu şenliğe iştirak eden herkez inanıyorumki av haricinde olan herşeyden büyük bir haz almıştır.
Rapordan gördüğüm kadarıyla benim bu akşam tavada sazan olayı güme gitmiş görülüyor. Yau Ercanım madem tutamadın geçerken bi karaköye uğrar insan dimi ama :
Şafak 6 derken balığamı gidiyorsunuz yoksa. hemde tatlı suyamı aman ben almıyım arkadaşlar. ben hayatımdan memnunum boyle. nasıl yani ya. sabaha kadar balık beklemek olayı. Bir dahaki sefere ben organizasyona hangi takımlar ile geleceğimi biliyorum.
reis arkadaşın sınavları var, balık yasağı ona 6 eylülde bitiyor gırgırlar bile ondan önce çıkacak hangi takımlarla geleceğin malumda, nasıl dönersin orası meçhul. dikkat et biri seni gözetliyor
çok güldüm halen gülüyorum ya inanılmaz ya. Cemal sen hala konuşuyormusun bakayım. hala ayakta ve yaşıyor olman bile bende soru işaretleri bırakıyor kafamda. Adam bir kelime etti. hayatı lokanta üzerine kuruldu bir anda. sen neymişsin be cemal. Dediğim gibi ben almıyım. bugun giderim tutarım palamutları en iti tarafından hiç olmazsa elimiz balık tutar.
Ben o film'in sonunu biliyorum Aliço yanılmıyorsam 2 adet karagöz'le bitiyordu. Sen bakşa film'e git.
sen onu bilmiyorsun. cemal derinliğe bak önce o raporun bir muadilide burda bu iş köy sanatı köy....... Al bak linkte burda hadi bakalım..... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=25688
Benim 2 tane karagözle ilgili konum olacaktı sayın yönetici arkadaşlar nerde bu rapor. kanalda tutulmuş. midye yemiyle üzerinde videoda olacaktı....
anlaşıldı dostmusun düşmanmısın bnelli değil sen beni bu siteden attıracaksın. ama her rapor 3 balık. fazlası gelmiyorki tutalım acemilik işte.....
Bu şakalaşmayı rahmetli, büyük Fenerbahçe'li İslam Çupi'nin bir sözünü sana uyarlayarak bitireyim Aliço. Fenerbahçe'nin büyüklüğü aldığı kupalardan,kazandığı şampiyonluklardan gelmez onunki başka bir büyüklüktür,tarif edilemez. İslam Çupi Bunu senin ustalığına uyarlayacak çok kişi var forumda.
Cemal kardeşim, sen Sennur' un 24 saat gülmesinin sonucunu hiç merak ettin mi ? Etseydin asla böyle bir konu açmazdın O hep son gülen olmuştur