İSMAİL(Kılıçbey);değişik bir yöntem denedi. balıkları şiir ve edebiyatla yakalamak gibi.olta tavsiyelerini şiddetle reddederek ısrarla bu usulü sürdürdü. Sonrada oturup acı acı ağladı. Birkere ben bütün şiirlerimi balık avlamak için değil, göldeki gölkızına hitaben okumuştum ve etkilide oldu.Hergece rüyalarımı süslüyor.
Bende konunun ilk mesajını okuyunca acaba tarihinemi yanlış baktım,hem beni çağırmadılar hemde hafta arası nasıl gittiler diye merak ettim. Demekki balıksızlık herkesin başına vurmuş,hayal organizasyonlar düzenleniyor. Keşke cumarteside sanal organizasyon olsaydı da o kadar dolaşmasaydık ve kumlu tavuk yemeseydik.Hala barsaklarımı kumdan temizleyemedim.
Abi, asıl Cemal'in başına vurmuş, sanal organizasyonlar düzenliyor. Onlara iştirak edebilirsin.Yalzın onunkiler biraz tehlikeli. Kolunu bacağını kırıyor. Bence sen az kumla idare etsen iyi olur
Doğru söylüyorsun,kol kırmaktan kumlu tavuk yemek dagha az tehlikeli. Zaten Balli bana bir ön uyarı vermişti.
Köpek korkum bilumum hayvanlara uyarlandı. Tuvalete gitmedim. Lokanta işletmek aşçı olmayı gerektirirmi.? A elma kurdu de bakem bene
Benim sayfamada bu resmi koydun yaaaaaaaa. İntikamım korkunç olacak Nejat abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.