herkese selam ben bahri balikesirli 10 senedir avusturalyada yasamaktayim arkadaslar imza ayarini yapmami onermisler ancak ilk kez turkiye ile ilgili bir sayfada girmis bulunmaktayim dolayisiyla biraz uzerinde calisiyorum yakaladigim baliklarin resimlerini gondermeye cok ugrastim beceremedim heralde yeni uye oldugum icin olmali dolagisiyla bizede bu hastalik turkiyede bulasti yayin balikciligi cok yapardim buraya gelince dolagisiyla okyonusta balik avliyoruz biz cogunlukla denize aciliriz olta balikciligi ve cogu zaman zipkinlada gideriz kendi botumu aldigim gunden beri pek zipkinla gitmiyoruz zaten kopekbaligi acisindan cok tehlikeli cogunlukla acilip olta balikciligi yapariz burasi okyonus oldugu icin balik yonundende cok zengin cogunlukla yakaldigimiz baliklar mercan(snapper) reef fish dedikleri baliklar otekilerin isimlerini turkiyede hic gormedigim icn bilmiyorum turkcesini bir kac arkadasin sayesinde spor balikciligida yaptik ton baligi ve kilic baligi ama kilic baligi hic kismet olmadi ton baligi cok yakaladik bu sene kismet olursa onuda cok yakalamak istiyorum balikesirli hemserilerime ve butun balikci arkadaslarima tekrar hurmet dilerim