herkese selam ben bahri balikesirli 10 senedir avusturalyada yasamaktayim arkadaslar imza ayarini yapmami onermisler ancak ilk kez turkiye ile ilgili bir sayfada girmis bulunmaktayim dolayisiyla biraz uzerinde calisiyorum yakaladigim baliklarin resimlerini gondermeye cok ugrastim beceremedim heralde yeni uye oldugum icin olmali dolagisiyla bizede bu hastalik turkiyede bulasti yayin balikciligi cok yapardim buraya gelince dolagisiyla okyonusta balik avliyoruz biz cogunlukla denize aciliriz olta balikciligi ve cogu zaman zipkinlada gideriz kendi botumu aldigim gunden beri pek zipkinla gitmiyoruz zaten kopekbaligi acisindan cok tehlikeli cogunlukla acilip olta balikciligi yapariz burasi okyonus oldugu icin balik yonundende cok zengin cogunlukla yakaldigimiz baliklar mercan(snapper) reef fish dedikleri baliklar otekilerin isimlerini turkiyede hic gormedigim icn bilmiyorum turkcesini bir kac arkadasin sayesinde spor balikciligida yaptik ton baligi ve kilic baligi ama kilic baligi hic kismet olmadi ton baligi cok yakaladik bu sene kismet olursa onuda cok yakalamak istiyorum balikesirli hemserilerime ve butun balikci arkadaslarima tekrar hurmet dilerim
bahri hocam hoşgeldin.. yurtdışı paylaşımlarınızı.. özellikle okyanus resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.. imza ayarları konusunda sitede dolaşırsanız yardımcı olacak konular mevcut nasılsa hallolur meraklanmayın.. rastgelsin..
Çok sevindim Bahri hocam hoşgeldin. Sanırım sizi bu sitede görmekten en çok mutlu olanlardan birisi benimdir. Ne zamandır bakınıyorum ama Balıkesir'li göremiyordum. Üstelik yapılan organizasyonlarıda gördükçe acaba biz Balıkesir'de ne zaman bir organizasyon yapacağız diye düşünüyordum. Şimdi en azından ikiledik. Tekrar hoşgeldin.
bahri abi aramıza hoşgeldiniz.. forumda keyifli vakit geçireceğinize garanti veririm artık bizlerin yaptığı gibi (istanbul-time, antalya-time, bursa-time vs) sizde bir avustralya-time takımı kurar ve maceralarınızı paylaşırsınız. kimbilir belki balikavi.net olarak topluca bir avustralya okyanus organizasyonu falan düzenleriz. ne güzel olur ama hayali bile heyecan verici
Hamdi kardeşim hoşgeldin, oradan deep fishing resimleri bekliyoruz.. Red Snipper, Grupper avı ve resimleri bizleri çok meraklandırıyor.. Rastgele..
snapper ve groper merhaba iskarmoz bey yakaladigim baliklari sizinle bende paylasmak isterim resimleri kisa zamanda gondermek isterim bilgisayarim balik resimleri ile dolu her hafta cikariz dediginiz gibe zaten snapper avina gideriz cogunlukla bizim buranin en guzel yinen baligi yakalamasida o kadar zevkli kavga eden bir balik turudur dun yakaladigim baliklarin resmini size gondermek isterdim hepsi kayitli duruyor groper hic yakalamadim bir tane olta ile alman hakkin var yemide yengecdiyorlar dalmaga gittigimizde cok buyuklerini gordum insandan korkmiyan balik turudur onun icin zipkinla avlanmasi yasaktir tuple daldigimizda elimizle beslerdik 20 kg hayvana elinle degmek sizden urkmemesi guzel bir duygu olta ile yakalasam bile geri birakirim dalgiccilarin en cok vakit gecirdigi balik turudur saygilarimla
Eminim formumuza yeni bir soluk getireceksiniz. Yazdılarınızdan zaten doğru yerde olduğunuz anlaşılıyor. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...