Merhaba, Desteğiniz için çok teşekkürler, Salı gününe kadar sponsor olabilecek firmalardan haber bekliyoruz. Şuan 2 firma yardımlarını esirgemeyeceklerini belirttiler fakat çok az. Ve inanır mısınız? Asıl bir çok firmanın distiribütörü olan firmalardan satışlarının ve kalitesinin yüksek olduğunu tahmin ettiğimiz firmaların hiç birinden ses seda yok. Öyle sanıyorum ki cevap'ta dönmeyecekler. Yinede Pazartesi günü hepsini arayıp maili okumama ihtimallerinide ortadan kaldıracağım. Bunun dışında, Fikirleriniz için Teşekkürler broşürü mümkün oldukca keyifli hale getirmeye çalışacağız. Dağıtacağımız bölgeler konusunda da çok haklısınız. En çok değineceğimiz yer zaten Çinekop ve Lüfergiller'in bulunduğu tehlikedir. Bu konuda hemfikiriz. Sizlerden ve diğer arkadaşlardan da önerilerini ve desteklerini bekliyoruz. Teşekkürler,
Volkan emeğine, fikrine, yüreğine sağlık. Katkı sağlayan ve de sağlayacak dostlara da teşekkür ederim. Başarılar dilerim, inşallah hayırlara vesile olur.
Konuyu tekrar canlandıralım. Bir gelişme var. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19775408.asp Kısa, öz. Hiç yoktan iyidir. Arka sayfasında da biraz daha bilgi ve cezai yaptırımlarla ilgili bilgilendirmeler vardır diye umuyorum...
Ben bu afişi 4 gün önceki Habertürk'de gördüm kestim.çok sevindirici haber. Bnce lufergillere çok dikkat çekildi.yeterli değil kesinlikle ama sadece lufergillere agirlilkli bı kampanya olmasindan yana değilim.palamut gibi istavrit gibi vs diğer turlerede dikkat çekmemiz gerekli. Cogu kisi 13 cm küçük istwriti kovasına atıyor.bence lufer ağırlıklı olmamalı, Güzel bı konu acmissin,tebrikler vizede destek olmak düşüyor.inşallah hedefine ulasir