balıkçı düğünü :)

Konu, 'Genel Konular' kısmında fixahmet tarafından paylaşıldı.

1. ismet22

ismet22 M. İsmet Dağtekin

Favori Kamış:
    Albastar BBC Holiday (1.90m,5-15gr),Cormoran Profiline parçalı kamış 1.95m, Mitchell Goliath 2.10m
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 1000FA, Albastar GSB40-emektar :)
    En İyi Avı:
    Çipura 300gr, Ahtapot 1kg
    balıkçılık hastalığınız (en azından yengeye de bulaştırana kadar) belirti ver(e)meyecek gibi görünüyor. Mutluluklar dilerim:)
    (benim de bir ay filan kalmış aynı kaderi paylaşmama, eyvah!) :)

2. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Balığa çıkmayacaksa şimdiden gözden geçir durumu arkadaş . Elim kokar, ev kokar, ayyyyy bunlar da yenir mi?, yine mi balığa gidiyosun ?. yok arkadaş bizi bozar. Öyle değil mi arkadaşlar.

Ha ha ha ha, tabii ki şaka yapıyorum. Hayat paylaşınca güzel. Allah mutlu mesut etsin. Ömür boyu iyibir aile olun inşallah. Bizim de yapabileceğimiz bir katkı varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırız.

3. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Canım kardeşim ben sana daha ne diyeyim:mad: yol yakınken çabuk geri dön , yakma kendini , sultanlık hiç terk edilirmi, bak hel yahu , kendi eliyle kendini ateşe atıyor:confused: sana hiçmi kimse yanlış yola saptığını söylemedi?:eek: vay vaaaaaay vay, bak kardeşim balığa gideceğin zaman yanında balık kokusunu giderecek bir madde bulundur, olduki yenge hanım durumu çaktı ; işte bunun içinde yanında minder bulundur, diyeceksinki minder ne işime yarayacak hah işin sırrı burada , o minderi dayağı yiyeceğini anladığında sırtına yani elbisenin altına koyki , dayak yediğinde acısını hissetmeyesin:p:D.

Şaka bir tarafa da , bu mutluluğunu bizlerle paylaşmanada sevindim, Allahtan tüm dileğim , eşinle birlikte bir ömür boyu mutlu olmandır, herşey gönlünce olsun kardeşim.:)

4. aydın arvas

aydın arvas aydın arvas

Favori Kamış:
    SİMANO CX BEST MASTIR 4,30
    Favori Makine:
    DAİVA WİNDCAST Z 5000
    En İyi Avı:
    Levrek 7 Kg ve daha niceleri
    :) :) :) Mutluluklar diliyorum Ahmed'im.

5. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    herkese güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim. ben tanıştığımız ilk günden beri balık olayını fazlasıyla aşılamaya çalıştım. hayatta en sevdiğim hobimin balık olduğunu, balıksız olamayacığımı her fırsatta söyledim. o da anlayışla karşılıyor. zaten ilişkimiz başladıktan sonraki ilk doğum günümde bana bir olta makinesi hediye etmişti. umarım böyle devam eder. tekrar herkese teşekkür ederim.