kaptan,,vira bismillah,,,deyip uçtu arkadaşlar.... köprüköyde 120 cm turna görülmüş,onu alıp gelecekmiş.....
kaptan mrb bn ömer sitede yeniyim bu hafta nasip olursa hirfanlı yapıyorum yarin bu zamanlar yolda olurum..
selam kaptan ben bir şekilde bu hafta sonu balık tutmak istiyorum. 2 organizasyon var.. köprüköy ya da hirfanlı.. turna ya da sazan diyelim.. Aksilik... Pazartesi İstanbul'da olmam lazım.. Bu yüzden arabayı kayınpedere bıraktık. hafta sonu gidecektim erteledim pazartesiye işler karıştı.. bir şekilde arkadaşlarda yer olursa katılmaya çalışacağım. Fakat geçen hafta kurtboğazındaydım.. cumartesi sabah avlandık.. 3 kişi 15 civarı turna yakaladık. 9'u ile eve döndük. küçükleri saldık. 50-65 cm arası.. fakat 30 mt ileride 2 kişi vardı.. eşleri ile gelmişlerdi. 80-90 cm olduğunu tahmin ettiğim nefis bir turna yakaladılar.. sassy'i beraber çıkardık.. canavar gibiydi valla.. tekrar deneyeceğim.. sassy koleksiyonumu iyice genişlettim gerçi takım çantasını da yeniledik ya.. artık kimse tutamaz