Muhtesem...Gercekten tebrik ederim.Ancak bu kadar guzel anlatilabilirdi... Insan ve doga ve bu ikisi arasinda ki mucadele ve askin romanidir balikcilik... Acilmak lazim. Icsel ve dissal insanin daha gidemedigi kenarlarda olta atmak lazim. Oltamiza takilanlar belki maddi olarak kiyiya donene kadar kopek baliklariyla parcalansa bile, maceramizin icinde ki ruh gercek avimizi insanligin bilinc dagarcigina katar. Benim icin Ihtiyar Balikci ve Deniz kiyiyi cikarilamamis bir balik ancak insanligin aydinligina kazandirilmis buyuk bir eserdir...
Sedat tuttum seni bravo duygularını aktarırken kullandığın kelimeler övgüye değer her yıl teknemle yaptığım ve bir çok insanın onaylamadığı ve bu yüzden tekbaşıma yaptığım seferlerin nedenlerini psikolog gibi bana anlattın tşk ler
Kitap önerileri sağ olsunlar dostlar tarafından dile getirilmiş, ben de hem fikirim. Bunun yanında; Sitemizin değerli üyelerinden trout baba’ya ilaveten bir ekleme de ben yapmak isterim: Hüseyin Alp Aslan. O, her yönüyle Amatör Balıkçılığın Felsefesini yaşayan ve yaşatmaya çalışan bir insandır. Kendisinin paylaşıma açmış olduğu konulara bir göz atarsa sanırım balıkçılık felsefesi konusunda değme kitaplarda bulamayacağı eşsiz tanımlamalara rastlaması mümkündür. Balıkçılık felsefesi en çokta “amatörlükte” kendini açığa vurur ki bu durum zaten kendisinde ziyadesiyle mevcuttur. selamlar...