Sormayın... malum yılbaşı geliyor ben de uzun zamandır saat kullanmıyordum (nedense takmayı çok sevmem) bu yıl saat takma hevesi başladı. Hazır fırsat bu fırsat dedim hatun ile konuştum.. Gezdik ... Her yere baktık... yok arkadaş... kafama göre bir şey bulamadım.. Hatun alacak işte.. ama ... yok... beğenemiyorum... Akşam can sıkıntısı.. internette araştırmalara başladım.. Saati Buldum !!!! :D :D :D Bu amatör balıkçılık yaktı bizi valla.. ya şu seçtiğim saate bakın ! bu kadar mı hayata etki eder amatör balıkçılık http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=313505&productid=sacsaqf100wd9b (site ile herhangi bir ilgim yoktur. link reklam amaçlı değildir.) Özellikleri : Çelik Kasa (sağlam olmalı. özellikle deniz kıyısında kayalar var) Çelik Kordon (kordon da tabi) 2 Yıl Pil Ömrü 100m Su Geçirmezlik (eh işimiz suyla sürekli) Bombeli Cam Takvim (ne zaman gidilecek balığa önemli) Kronometre (avlakta kalınan süre) 12/24 Saat Gösterimi Alarm (sabaha karşı uyanmanın kolay yolu) Gelgit Göstergesi (açıklamaya gerek var mı ?) Ay Durumu Göstergesi (gece avlarında etkili bir detay) Zemin Aydınlatma (gece avları ve sabaha karşı ışık lazım) Isı Ölçümü (hem av için hem de bizim için önemli)