önceden ne güzel bizimde bir bölgemiz vardı hem bilgi paylaşımı hemde kıyı raporları hakkında güzel paylaşımlar oluyordu aradım taradım bulamadım balık sezonunun açıldığı şu günlerde hem bilgi alışverişi hem tanışma ve kıyılarımızdaki balık durumlarını öğrenmek açısından bizlere faydalı olacağını umuyorum BÖLGEMİZE HAYIRLI OLMASI SEVİYELİ MUHABBETLERİN SÜRMESİ DİLEKLERİMLE
Beyefendi, neden mükerrer konu açıp, forumda kirlilik yaratıyorsunuz? Hoşgeldin Mustafa ağabey, bu günlerde mesailer yoğun herhalde, göremedim seni bir iki gündür. Konunuz da hayırlı olsun bu arada.
hiçte değil eski bölge kirlenmiş bende temizini açtım valla hoş bulduk kardeşim iki gün oldu yıllık iznime ayrıldım dün gece şansımı balıkta deneyim dedim kıyılar ağla çevrilmiş sinir oldum bugünde gündüz duramadım çupra avlağına gittim güzel vuruşlar oldu ama ya yem takarken yada diğer kamışı çekerken denk geldi yine olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacağız balliye kendimizi bi üfletsekmi ne
Aman Mustafa ağabey, mümkünse ava gittiğimizden bile haberi olmasın. (amaniiin ne dedim ben? Şimdi üzerime üzerime kıyamet gibi dua yağacak ballidan)
Yeni konu başlığınız hayırlı olsun, başlık altında güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurulur, güzel raporlar olur umarım. Fahri Bandırmalı olarak ilk rapor da benden olsun tutamayana değil balık, plankton yok. Ama aramakla bulamayacağınız harika insanlar, dostlar ve muhabbet var.
güzel temennilerin için teşekkürler kardeşim zaten bu forum sayesinde sizin gibi güzel insanları tanımak nasip oldu buda bizim kazancımız olsa gerek daha nice güzel muhabbetlere yelken açacağız hayırlısıyla
Yeni sayfanız hayırlı olsun Mustafa kardeşim. Beraber yapacağımız avın raporu için de şimdiden boş bir yer bırak
Allah Allah, sevenlerin buluşması mı desek gecenin bu saati? Balli da olsa tam olacakmış. Uyumuştur herhalde uykucu.
Herkese selamlar...Yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun ellerine sağlık Mustafa abi.Güzel paylaşımlara vesile olmasını dilerim.Bu arada istavrit ufak ufak göründü liman çevresinde ilgilenenlere duyurulur
Merhaba dostlar.. Konunuz hayırlı olsun.. Yıllık iznimi kullanacağım Temmuz ayında Marmara Adasında yapacağım avların raporlarını sayfanızda da paylaşırım.. sizleri takip edeceğim.. Rastgele.. :thumb:
Hayırlı olsun dostlar. İkinci Fahri Bandırmalı olarak ikinci lapor da benden: Üfürükle, yelle, rüzgarla ve dahi bilumum hava ve nefesle elde edilemeyecek tek şey dostluktur. Nasi bi lapor olduysa?
Çok teşekkür ederim sevgili Pehlivan abim. Bizimki işte böyle üfürükten teyyare. Asıl raporları sizlerden bekliyoruz. Yarın, olmadı en geç öbürgün inşallah güzel balıklarla sayfayı şenlendirirsiniz.
Sayfanız hayırlı ve uğurlu olsun Artık acilen rapor konulmasını bekliyoruz, yoksa boğazdaki avlarımızla sayfanızı işgal ederiz Bu arada ballı abimizin nefesinin kuvvetli olduğunuda öğrenmiş oldukmrsparkle mrsparkle
Evet, kuvvetli olmasına kuvvetli de İsa abim, kime ne kadar hava verdiysem karşılığında da o oranda hava aldım. Ne olacak benim bu halim bilmem ki?