Balıkesir ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında smyrna tarafından paylaşıldı.

1. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    dostlar ben kaçar saat biri geçmiş hepinize hayırlı geceler:)

2. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:

işte avşadan gelen kayık bu şimdi işin yok bi sürü belge almak için uğraş dur:rolleyes:

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Ben bot alayım bari bir tane .
    Bandırmada bineriz :D

4. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    dee get senin derecen bozulmuş yanlış gösteriyor:p bugünde bişey yok öğlene kadar aynı yerde takıldık vuruş olmadı öğleden sonra tahta iskelenin oraya gittik oradaki bahçıvanla konuştuk dün akşam 8 yaşındaki kızı 12 tane izmarit tutmuş akşam üstü malesef aslan kardeşim 1 adet izmarit aldı banada 1 adet varsel(çarpan )geldi yine ellerim boş şarkısını söyledik:p 8 yaşındaki kız kadar olamadık bee erdal:p

5. Hımm...

Geçen yı su sıcaklığı 12 dereceyi bulduğunda balık 2-3 gün içinde başlamıştı..23 nisanda epey balık yakalamıştık..

Ama ben eminim pek yaında balık başlaması gerek..İzmarit varsa Çupra mutlaka olmalı..:confused: ve beraberinde nisan lüferi gelmeli..Yıllardır değişmez kural..

6. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    heralde bu sene bütün kurallar alt üst olacak baksana çok geçikti bu balık :rolleyes:

7. Neysee..Haftasonu geliyom..Hiç değilse Eşkine tutarız..Oda yoksa bekçinin kızından izmarit tutma tekniklerini öğreniriz..:eek: :D :D

8. istavrit

istavrit Boğaç

Tarkan'ı da zehirlemişsiniz siz :D :eek: ...Adam İDO dan abonelik koşullarını araştırıyor :D

9. Kombine gidiş dönüş aldın..;) :D :D :D

10. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    eee sende abone olmayı düşünmüyonmu ;) belki indirim yaparlar:D

11. istavrit

istavrit Boğaç

Akşam Tarkanlardaydım ...Hem fotolar hem film müthişti...Keşke gelseydik dedim...Hele o köftelerin kokusu burnuma geldi valla ...Bakalım kısmet :)

12. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Erdal abi ne güzel bir cümle kurdun sen öyle "Nisan lüferi"diye.:eek: Nasılda hastayım şu avcı yırtıcı balıklara bir bilsen.O bir yana,bugün tahta iskeleden suya bakarken bir iki balık gördüm ve Mustafa abiye "Abi bak kefaller yüzüyo" dedim.geldi baktı ve "Ne kefali bunlar ispendek" dedi.Hayatta ispendeği canlı olarak görmemiş olmanın verdiği acemilik işte.Güldüm sonra kendime.:D

13. İspendekmiii:eek: :confused:

İşler çok karıştı ...İspendek normalde haziran başından önce pek gelmez..:eek:

Lüferin gelmiş olması gerek..Çünkü izmarit varmış..İzmaritten önce çupra ve sonrasındaki 15 gün içinde Karagöz başlar..

Bu sene durum çok karışık..İspendek var ise levrek ça....şköyde mutlaka vardır..:rolleyes: ;)

14. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Valla ne diyeceğimi ben de şaşırdım artık:confused: Burada,balığın sıfır noktasında işlar çok karıştı.Hiç bir şey alışılagelmiş seyrinde yürümüyor.İster misin yarın sabah erken kalkayım da bi kova lüfer alayım limandan?Nasıl olsa koğuş karıştı:eek:

15. Lüferden önce çinekop sarıkanat haberleri gelmeliydi aslında..Bence limanda zor..T iskelenin içerdeki havuzda olabilir belki..Akşam üzeri hava kararırken denemek gerek varmı?? yokmu belli olur..;)

16. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Abi hatırlarsan geçen yıl ilk çinekopları oradan değil de kristalin önüne denk gelen L iskeleden almıştım.Oraya gidenler eli boş dönmüşlerdi.T nin asıl şovu sonbaharda olmuştu.Neyse balık olsun da gerisi mühim değil.Bugün yine köpekler peşimize takıldı iyimi.:)Tekmelerimiz yamandı fakat.Ne yapalım daha aşılarım daha bugün bitti ve kızgınlığımda geçmedi:)

17. Eski iskelede Balıkçı tekneleri var ise orada atıkları yemeye gelen Balıkların peşine geliyor çinekoplar..Fakat yok ise T nin iç kısmındaki gümüş sürülerini kovalamak ve sıkıştırmak kolay olduğu için oraya geliyorlar..;)

Turan seni ısıran iti ben yıllardır tanırım..Bildiğim kadarı ile sicili temiz bir köpek..Ama yaşlanmaya başladı artık...ne yapacağı belli olmuyor demekki..:D

18. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    erdal abisi valla imreniyorum sizin bu muhabbetlere. hem bilgi 10 numara hemde hiç art niyet yok valla bende bu kombinelerden alıcam az kaldı.

bide bu kadar nokta atışı yapıp yer söylüyorsunuz ve hala oralara gidip balık tutuyorsunuz. burda birisine yanlışlıkla söylesek ertesi gün orda metrekareye düşen kişi sayısında rekor kırılıyor.

19. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Turan seni ısıran iti ben yıllardır tanırım..Bildiğim kadarı ile sicili temiz bir köpek..Ama yaşlanmaya başladı artık...ne yapacağı belli olmuyor demekki..

20. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    ..

Aslan Kaçmış Müdürüm :D

... Çaktırma !!!

:D