dun akşamdan 3 kişi sarayburnuna ava gittik sabaha kadar iskorpit bir kaç kıraca ve mezgitten sonra sabahı ettik sabah ince takımla 3er 5 er kıracave istavrit alırken birden istavrit kesti ve caparilere 1er 2 şer izmaritle atlamaya başladı ben ilk defa boyle birşey gordum hadi 1-2 tamamda her atmada izmarit geliyor capariye bu neden oldu benim tahminim buyuk balık kovaladıgı için hayvan saldırdı ama farklı sebebi varsa da ogrenmek isterim sitedeki arkadaslarımın bilgisine
EVET DÜNDE BİZ SARAYBURNU İDO İSKELESİNDE İDİK.İSTAVRİT FAZLA YOKTU AMA İZMARİT GELDİ BİR KAÇ TANE 1 TANEDE İSKORPİT!!!!1
harun aynı yer ama 1-2 degil her atmada 1veya 2 izmarit geliyordu balık sanki denizden kurtulmaya calısıyordu
mahir amcacım dogrudur ben ilk defa bukadr cok izmaritin capariye atladıgını gordum arada gelirdi tek tük 1-2 atan cekiyordu ben akşam iskorpite kaldıgım için pek kalmadım 1 sat kadar kaldım tuttuklarım bana yeter diye ama ben giderken hala cekiyorlardı şaştım kaldım
sagol mahir amca valla hep aklımdan geçtim dedim mahir amca istanbulda olsada beraber yapsak diye ama corbayı yapamadım cunku ben balıkları ayıkladım yattım kalktıgımda annem sagolsun balıkları kızartmıştı saglık olsun bir dahakine şu corba bir nasip olmayacak galiba
arkadaşlar izmarit nerde olursa olsun dibi yosunlu biyerse her sabah güneşin ilk ışıklarıyla av verir.ben izmarit tutmayı hiç sevmem çünkü büyükçekmecede her tuttuğum izmaritte b,irkaçtane kene oluyo tiksiniyorum.herkese bol balıklar.rasgele
Kene dediğiniz, denizde yaşayan bir asalak, nüfus kaydını bilmiyorum. Doğru, izmaritin sırtına yapışır,koparır atarsın onu ve izmariti de mis gibi yersin. Karada korku salan keneyle bir ilgisi yok benim bildiğim. İzmaritler afiyet olsun.
valla ben ya hiç gormedim yada gözümden kactı ama izmaritte ne cıkarsa cıksın farketmez benim cocuklugumdan beri tutmaktan en cok zevk aldıgım balık gene tutarım fark etmez bu vesileyle izmaritte kene olabileceginide ogrenmiş olduk
sana katılıyorum erdem izmarit yada denizdeki diger balık lar hepsi farklı lezzetler yemeside yakalamasıda çok keyifli hele o oltaya vurması yokmu nasılda asılır tarzan izmarit mubarek