Balıkların geleceği için süper bir haber

Konu, 'Genel Konular' kısmında frmerk tarafından paylaşıldı.

1. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Sizin gibi değerli abilerimize saygımız sonsuzdur... Hassasiyetlerimiz aynı doğrultuda olduğuna göre sıkıntımız sorunumuz da yok demektir... Keyifli paylaşımlar...

2. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Sevgili Levent, öncelikle önceki paragrafını yanlış algılamış ve siyaseten bir ithamda bulunduğunu düşünmüştüm. Bazen işyerinden giriş yaptığım için aceleci davranıyorum bu kez çok acele etmişim. Özür dilerim. Bunda son zamanlarda insanların son derece kutuplaşarak fikirlerini bile gruplara göre şekillendiriyor olmasının da katkısı olmuştur.

Bahse konu habere gelirsek; detayın olmayışı, çalışmanın üstünkörü hazırlanmış bir proje olduğu anlamına gelmez. Bakanlıkta çalışan bir arkadaşımla sürekli konular üzerine konuşur sohbet ederiz. Emin olun işin özü düşündüğünüz gibi de değil.

3. arkadyan

arkadyan LEVENT ÇELİK

En İyi Avı:
    çupra..2.4 kğ
    Herkesin fikri zikri kendine kimsenin yapısı beni ilgilendirmiyor. Onun haricinde burası kimsenin kendini özgürce ifade edebileceği fikirlerini sunabileceği bir platform değildir.
    Siyasi tartışmaların içerisine girme niyetinde ki arkadaşlarımı bu sitenin bir sakini olarak siyasi platformlara üye olup fikirlerini oralarda paylaşmalarını rica ediyorum...[/QUOTE]

Sevgili arkadaşım aslankral,bu konuyla ilgili 2.yazını göndermişsin ama HALA KONUYLA İLGİLİ FİKRİNİ belirtmemişsin yada ben okuduklarımı anlamıyorum.Eğer bir fikrin düşüncen varsa ve bunu açıklarsan söylediğin ne olursa olsun sana saygı duyacağımı bilmeni isterim.Ama 2. yazını yazdığın halde hala bir fikir beyan etmeden sadece kişileri ve düşünceleri ELEŞTİRECEKSEN karşılığında sana verilecek tepkileride göze alman gerekir.Burası ana konusu balık olan bir FORUMDUR,konu balıktan açılır,sohbet katılanlara okuyanlara keyif verir uzadıkça uzar ve sonunda hayata dair başka bir konuya (çevre kirliliğine,futbola,müziğe vs) kayabilir.Önemli olan mümkün olduğunca ana konu balığın dışına çıkmadan ve kırıcı olmadan paylaşımların balık üzerinde yoğunlaştırabilmek,insanların sanalda olsa başka şehirlerden tanımadağı insanlarla dostça güzel ilişkiler kurabilmesidir..Ancak sakat ve tehlikeli olan şey düşüncelerin sınırlandırılabileceğine inanan kafalardadır.Ve bu zihniyet ne yazık ki, fikir üretmeden ortaya bir eser,düşünce vb. koymadan sadece başkalarını eleştirmeyi hatta haddini aşıp insanları siteden kovmayı dahi normal sayabilir.Eğer dikkat edersen bir önceki yazımda senden dahi özür dilemiştim.Konuyu daha fazla uzatıp kişiselleştirerek diğer arkadaşlarıda rahatsız etmek istemiyorum.
    Sevgili Ergin kardeşim son yazını okudum,siyaset yapmadığımı anlamana sevindim.Hakkımı savunmaya çalışırken ortamı gerdiğim için senden ve diğer arkadaşlarımdan,abilerimden tekrar özür dilerim. Bakanlığın yaptığı çalışma hakkında yanılmayı o kadar çok isterim ki anlatamam.Umarım senin bildiğin söylediklerin doğrudur,benim düşündüklerim inşallah yanlıştır, inşallah herşey senin dediğin gibi olur ve bu uygulamanın faydasını hep beraber görürüz :thumb:

Herkese derin saygı ve sevgilerimle..

4. melikşah

melikşah ........................

emeğine sağlık:)