Evrim tebrikler kardeşim Güzel av ve güzel video.Sen daha bu yaşta bunları yapabiliyorsan ileride kuzular bile kesmez artık seni. canı gönülden kutluyorum kardeşim seni.
Merhaba Evrim.. Tebrik ederim... Çok güzel bir video ve av öyküsü... Balıkları görünce bende heyecanlanıp heveslendim... Ne güzel balıklar öyle.. Sana bereketli ve keyifli avlar diliyorum.. Rastgele..
Mükemmel bir av olmuş. Süper görüntüler ve paylaşım. Ufak bir eklemede bulunsam. Yem bağlarken iğneleri yemin vücuduna değil de yani anus boşluğundan etın için e değilde O yemin deri altından iğneleri geçirirseniz canlı yeminiz daha çok hayatta kalır iğneler et ile temas etmeyeceğinden, sevgiler.
Hüseyin abi galiba bu sırtıkaraları gösterirken seni can elinden vuruyom gibi oluyom Ben kötü oluyom burada sonra İnşallah sizede böle bi yerde balık tutmak nasip olur...Benim durumum size göre şanslı olmam galiba...Çünkü balık avladığım yer gerçekten olağanüstü bi yer diyebilirim..
saol mehmet abi... aşkın abi valla onların bizden korktuğu yok görüyon kayığın dibine kadar geliyolar ama biz denize girerken tırsıyoz yüzerken devamlı bi tedirginlik insan huylanıyo altımdan bi karartı geçtimi diye teşekkürler müjdat abi... 2 iğneli oldumu birini mecbur batırmak durumunda kalıyoz..Ama tek iğneli yaparsak anüsten sokup ucu dışarda kalacak şekilde takıyoz...Balığın zaten çok canlı kalmasına gerek yok burada
Sevgili arkadaşım..... Balığın bol olduğu durumlarda balık yakalamak olayı tabııkı kolay. ama önemli olan balığın olmadığı durumlarda yemi yaşatabilmek. Elindeki yemin hilarya ve kefal olmadığını farzedersek. Bir zargana olduğunu düşünelim. Ete batmasımı yoksa batmamasımı daha fazla yaşatır. 2 iğneli takımlarda tek iğneli takımlardada yemın bu şeiklde takılmasında fayda vardır. Amaç doğru bilgiyi yakalamaksa. siz biliyorsunuz ve meranızda av çok ama bilmeyen arkadaşlarımızda bu şekilde uygulama yapsınlar ki yemleri daha fazla yaşasın. bir ara bende gönderirim. yem takma tekniklerini komple Canlı-şakşak-yaprak-kaşık arkası-rumeli usulu-anadolu usulu- rapala arkası-istavrit şakşağı. kuyruksuz zargana yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara. Elinizdeki iğnenin 4/0-5/0 yada 6/0 olduğunu düşünün birde.... Sevgiler.
yorum yazan herkese teşekkür ederim...En azından kürekle sırtı nasıl çektiğimizi göstermek istedim... Canlı yem olarak hep kefal taktık...Havuzdan bırakma yaparken çipura ve levrek taktığımız oluyodu...Kefalleri genelde iri olanlarını seçiyoduk 300gr dan 600gr lığa kadar her boyunu takıyoduk...Büyük olanlara genelde büyük balık vuruyodu ama henüz o büyüklerden çekmek nasip olmadı..büyük dediğim 9-10 kg yakın olanlar...2 kere vurdu kuzene ama 2 sindede oltayı ağzından çıkarttı...Gerçekten o koca balığın havaya zıplıyışına görmek bile insana yetiyo ...Kısmet inşallah o boyda bi balık çekmek nasip olur
GEçen gün bu video yu sınıftan bi kız arkadaşıma gösterirken sorduğu soru beni dumur etmişti Soru şu şekildeydi ==- Evrim o yüzenler yunusmu ? Dumur olayını atlattıktan sonra gülmekten yarılmıştım valla