balıklıova dan haberler..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında KNŞ tarafından paylaşıldı.

1. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    sağolasın kemal abi... zaten bu koyu her zaman merak etmişimdir... Aslında daha ne kayalık derin koylar var biraz gerilerde ... Kimseler de rahatsız etmiyor... Oraları denemek lazım... Çok şahane balıklar olduğu düşüncesindeyim...

2. KNŞ

KNŞ kemal

Favori Kamış:
    CROKODİL
    En İyi Avı:
    KILIÇBALIĞI-30KG
    şafak kardeşim sana rastgelsin bu pazar bir aksilik olmazsa ben orda olcam sana tavsiyem yem olarak yengeç ve mamun kullan üstüne basarak söylüyorum.şimdilik hoşçakal..

3. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    eyvallah abi sanada rastgele şimdiden... Bol balıklı raporlarını bekliyoruz... yanına fotoğraf makinesi almayı unutma:D

4. onder 35

onder 35 önder

merhaba kemal adalar cıvarı dediğim hekim etrafı pita ve arap adaları etrafıdır.resimlerden anladım yeterince yine gerekirse sorarım çok teşekürler. bu arada çok yakınmışsın bize balık sezonundayken adalara ve balıklıovaya birlikte gidelim hem tanışmış oluruz. bizim tekne güzelbahçe 2. limanda.

5. KNŞ

KNŞ kemal

Favori Kamış:
    CROKODİL
    En İyi Avı:
    KILIÇBALIĞI-30KG
    tamam önder abi inşallah gideriz tekneyle ilgili sorunun olursa da yardımcı olurum.bende de 2 tane 5 m polyester beraber çıkarız.

6. onder 35

onder 35 önder

kemal bende magellan haritasından bakıyorum bu koyun olduğu yer engeceli limanı olarak geçiyor doğrumudur acaba.

7. KNŞ

KNŞ kemal

Favori Kamış:
    CROKODİL
    En İyi Avı:
    KILIÇBALIĞI-30KG
    valla abi bilmiyorum ama ismi körfez- manal olarak geçiyor.sen tekneyle gelmeyi düşünüyorsun.bu pazar hava 5-7 fırtına veriyor bende kara kara düşünüyorum nasıl gidicem diye poltyester tekneyle zor oluyor dalgadan çok ıslanıyoz.

8. onder 35

onder 35 önder

evet hava çok kötü tekne büyük ama güzelbahçeden bozuk havada gelmesi çok zor.bu hafta şart değil tabi. ama biz kısmetse yarın adalara gidicez havanın yarınki durumuna bakarız.

9. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Geçen cumartesi dediğiniz yerin tam karşısındaydık. Mutlaka biliyorsunuzdur. Kıyıda demir kapının olduğu yer. Mığri sarmış oraları. Mırmır hak getire. Bol ısparoz, bol mığri, bol trakonya(güneş batana kadar)... Siz çok şanslıymışsınız. Oysa bundan iki sene öncesine kadar orada ne güzel balıklar yakalamıştık:( iki senedir anaokulu gibi oldu. Elle tutulur balık hayal oldu. Kısmetiniz daimi olsun.

10. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    evet pazar günü rüzgar yıldıza dönecek... Çok kötü fırtına bekleniyormuş...

Bizde dikili tarafı düşünüyoduk ama gidemicez herhalde...:(

11. KNŞ

KNŞ kemal

Favori Kamış:
    CROKODİL
    En İyi Avı:
    KILIÇBALIĞI-30KG
    mehmet kardeşim oraları biliyorum ama önemli olan kullanılan takım ve yem mesala ben çupra avlarken herzaman ince misina zoka kullanırım.yem olarak da yengeç bu sistemde çok iri çupralar yakaladım hepsinin resimlerini koyucam ama bilgisayar arazalı şimdi işyerindeki bilgisayardan yazıyorum.demek istediğim balıkçı arkadaşların çoğu altta kurşun üstte iki iğne olarak ve yem olarak da sülünez kullanıyorlar.bu balığın bu sistem de tutulmaması çok zor yada şans diyeceklerim bunlar.sizin de kısmetiniz daimi olsun.

12. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    hoşgeldin kemal kardeş:)

13. KNŞ

KNŞ kemal

Favori Kamış:
    CROKODİL
    En İyi Avı:
    KILIÇBALIĞI-30KG
    hoşbulduk kardeşim.tekrar görüşmek umuduyla..