hafta içi mustafa abimle (antepli) kararlaştırmıştık cumartesi sahtelerin hafızasını tazeleyelim yüzmeyi unutmasınlar diye. bugün saat 10.30 gibi buluştuk düştük yola. Birecik'e varamadan polis çevirmesine takıldım (allahtan eksik yoktu ) 11.00 gibi vardık avlağa. mustafa abim (antepli) ve ben (yaban-cı) hava güzeldi aslında biz daha soğuk bekliyorduk. avlağın durumu da müsaitti... hemen hazırlıklara başladık. takımlar eksizksizdi ama benim ilk beş atışımın tamamında yeni aldığım makaram dolaşınca ben çileden çıktım. mustafa abim (antepli) sağolsun bana kendi takımlarından birini verdi başladık at-çek yapmaya. yukardaki benim sahteler mustafa abiminkiler aşağıda (ben hayran kaldım mustafa abimdeki takımlara ve ondaki avcılığa) yaklaşık 4-5 saat at-çek yaptık ama malesef birşey yakalayamadık. mustafa abim kamerasınıda getirmişti siteye raporda yayınlarız diyordu ama olmadı yakalayamadık. mustafa abim (antepli) ben (yaban-cı) ve bu sene tanıştığım değerli arkadaşım emrah günü büzel bir tanışma , kaynaşma ve birkaç kare güzel fotoğrafla kapattık bir dahakinde olur inşallah diyerek ayrıldık. Mustafa abi (antepli) ile tanışmama vesile olduğu için www.balikavi.net e teşekkürlerimi sunarım.
paylaşım için teşekkürler gerçekten güzel bir gün olmuş inşallah bir dahakine güzel bir trofenizde olur
Ne tür balık avlayacaktınız abi belirtmemişsiniz Turna avımı O bölgede turna avı yasağı daha başlamadımı Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
Ellerine saglik Koray Hocam(yaban-ci), cok güzel olmus, ben eve direk gelip üstümü degisip ciktim, ancak simdi geldim oooo, sen hepsini doldurmussun , ben daha calisacam, bakalim islerimden vakit bulursam yarin yaparim insaallah , siz ayrildiktan sonra ben arabayi yikatirken bir kebab yiyeyim dedim, keske yemeseydim, tüm moralim ve migdem allak bullak oldu. Öfkeyle Antep e kadar söylene söylene geldim, neyse, ellerine saglik cok güzel olmus.
ah abi ben senin yemek için durduğunu bilemedim. bizimki ev değil miydi en kralından ağırlardım seni.
Güzel görüntüler balık yok ama yeni bir dostluğun olduğu bir gün yaşamışsınız büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
olsun yınede cok güzel ve eylencelı bır gun olmus sızın ıcın.ben onuda bulamıyorum.malum bu sene oss senesı ve avlanmaya tam anlamıyla 1 sen ara verdım.ama fırsat buldukca sıteden takıp edıyorum av raporlarını.ınsallah hazıran ayından sonra bende baslıyacam avlanmaya ve raporlarımı tum sıte sakınlerıyle paylascam.allah herkesın gonlune gore versın herseyı ve hayırlı olanı karsımıza cıkarsın.bunda sonrakı avlarında oltalarının bereketlı olması dılegıyle...
sis balığı için canlı balıkla at-çek yapmanız daha iyi olur, ben atatürk barajında fırat hamsisi diye adlandırılan türü kullanarak 1 kez aspius vorax yani sis balığı yakaladım, ayrıca bu tür köprü ayağı ve barajın altında kalmış evlerin olduğu yerlerde daha fazla oluyor. avlağınız bozovadaki beton dolgunun çok sonrasında kalıyor, buradan halfetiye ve bireciğe sadece kaçan balıklar geçiyor, ayrıca havaların soğuması nedeniyle balık derine kaçtı, 80 km daha gideriz diyorsanız Atatürk barajının Bozova kıyılarını tavsiye ederim, bugünlerde caner balığı çok fazla çıkmaya başladı. bu benim yakaladığım ancak sis balığı çok fazla denk gelmiyor. balık olmamasına rağmen güzel bir gün geçirmişsiniz, bundan sonrasına rastgele...!