Sağolasın Sedat abi,size ayırdık dediğiniz yerleri bilmiyorum veya başka isimle biliyor olabilirim,buraları ne tarafta kalıyor..
Sevgili Cem; size bahsetmiş olduğum yer'i daha iyi anlayabilmeniz vede bulabilmeniz için, sevgili moderatör (fish founder) Özgür kardeşimizin 17 adet Deniz haritanın içinde yer alan dilek-bodrum geçişi adlı haritayı incelersen, vermiş olduğum kerteriz'i daha iyi anlarsın. Bahsi geçen haritalar sitemizin bölgeler kısmında yer almaktadır. Kıdadan en fazla 300-400 mt. açıkda, derinlik yine takriben 15mt. ila 18mt. arasıdır. Dip yapısı kumluk, Temmuz ve Ağustos ayları iri çupra, antenli mercan vede mırmır yapar. Bu arada Özgür kardeşimize'de bu çalışmalarından vede bu imkanı sundukları için ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Sedat abi benim bilmediğim bir yermiş haritadan buldum,çok teşekkür ederim sağolasın.Dediğiniz yer ardıçlı burnuna daha yakın anladığım kadarıyla kıyıdan 300-400m kadar uzaklıkta biryer dediniz orayı nasıl bulabiliriz,sağlıcakla kalın
Sevgili Cem; madem tam kerteriz almak istiyorsan, 05352808031 noyu çaldırman yeterli olacaktır. Konuyu takip eden arkadaşlar yanlış anlamasınlar şahsen paylaşmayı çok seven birisiyim. Bildiğim kerterizleri dostlarımla paylaşmak beni çok mutlu eder. Sizin kerteriz yerini tam bulabilmeniz için, orada bulunan bir kaç noktayı şifayen anlatmak zorundayım. Hoşca kalın.
her karesi ile her anı ile her kelimesi il harika bir olay keyfiniz avınız ve dostluğunz daim olsun usta