şimdi kuzey kutbunda denizlerdeki ısınma güneyden kuzeye doğru ilerlediğini ve bu balığında şuanki istilasının güneyden kuzeye doğru bir rota çizdiğini göz önünde bulundurursak; 2-3 seneye kadar marmaraya girmesi ihtimali nedir ?
Bu balık bence artık hastalık boyutuna ulaştı.Nasıl ki hastalandığımız da mikrobun da yaşama hakkı var demeden antibiyotik alarak kendimizi tedavi ediyorsak, bu balıkların da nüfusunu azaltmak için elimizden geleni yapmalıyız diye düşünüyorum.Tabi bununla ilgili yasal düzenlemeler de mutlaka oluşturulmalı.
bence abilerim o balığı alın evinizede akvaryum varsa içindekilerir leri denize salın tuttuğunuz balonları onun içine koyun orda yaşasınlar hem acı çekmezler hem karınları doyar balık yemi ile hemde doğur düzgün yaşarlar abilerim tabi akvaryum içinde denizden su getirirsiniz olur biter onlara ayrı akvaryumda alabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar Mehmet ben, Yeni katıldım aranıza... Balon balığında Büyük ve Küçük baş hayvanlardaki gibi '' ÖD'' denilen kesecik bulunmaktadır...Bunu patlatmadan alabilirseniz lezzetli bir eti var