değerli üyeler siz hiç balonlu balık gördünüzmü...*??2yıl önce kırşehir eğitim fakültesine derse gidiyorum gelirkende hem kızılırmakta avlanıyorum hemde hirfanlıda ...birgün yine kıyıdan oltamı attım bekliyorum o zamanlardada canlı yemle akşam zamanı iri levrek çıkıyor .bu yalnız sadece bir saat içinde oluyor ve akşam karardığında hiç vuruş olmuyor ..neyse ben beklerken bir tekne yanaştı yanıma içinden orta boy 2 sazan çıkardılar misina ile kuyruklarına balon bağlayıp suya bıraktılar tabi derinliklerini gölün bildikleri için okadar yol verdiler ..balıklar bir müddet balonla gidip gidip durdular .sonunda birbirlerine yakın bir mesafede devamlı durmaya başladılar ...teknedekiler hemen harekete geçip balonların etrafını ağla çevirdiler suyu taşladılar taşladılar sonrada ağı bir trol gibi başladılar kıyıya doğru çekmeye sonuç malüm kasa dolusu sazan ..ben hiç tasvip etmem iç sularda ağ atmayı bence bunu hemen yasaklamalılar gerek hirfanlı gerekse kesikte her yerde ağ işi yaygın ...bizim gibi sivil toplum örgütleri toplanıp bunu yetkililere iyice anlatmalıyız..veeee bu ağ işine yüklü cezalar kesilmeli ne dersiniz saygılarımla.m.demirörs gazi.ankara