Bandirma Eskinalari 15-16 aralik

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler Serhat kardeşim bu güzel avlarının devamını dilerim.:) :) :)

2. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler güzel bir av olmuş. Çıkardığınız kurtlar o resimdeki kurt ise burada ona kobra deriz biz ve çok değerlidir. Ona gelmeyen balık yoktur levrek için bire birdir. Buna kaldık demeniz beni şaşırttı :D Kaldı ki biz suyun içinde binbir zahmetle çıkarıyoruz. Kıyıdan nasıl çıkmış anlamadım. Alıntı demişsiniz gerçi belkide çıkardığınız kurt farklıdır.

3. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    tebrikler kardeşim güzel balıklar rastgele

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Selcuk bey merhaba resim alinti ancak cikardigimiz kurtlar birebir o kurtlardan di ben sadece resmi alintiladim zira benim cikardiklarimi yakindan fotograflamak aklima gelmedi.
    rahmetli dedem profesyonel balikcilik yapardi ve zamaninda o koydan gidip kurt cikarirmis ben hatirlamiyorum gerci ben ufakken rahmetli olmustu. bunlara kaldik dememdeki kasit bizim tek bildigimiz yem boru kurdu eskina icin o olmayinca bu kurtlara kaldik dedim ama gercekten sasirtici bir performanslari oldu. belli bir kiyi kesiminde resimlerden de goruldugu gibi dipten 40-50 cm derinlerde cok rahat cikardim ilk defa denememe ragmen.
    dediklerinizde gerceklik payi buyuktur zira dedem bu kurtlarla her baligi tutarmis zamaninda sonucta buranin dogal florasinda olan bir tur. yalniz igneye takarken bi sert ucundan takmak gerekiyor yumusak tarafindan takilinca kirmizi bir sivi akiyor ve kurt canliligini yitiriyor...

5. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Serhat keyifle okudum.. elinize emeğinize sağlık, hem avlarken hemde yerken yanınızdaymış gibi hissettim..

Oğlum nasip olursa dünyaya 3 ay sonra geliyor, inşallah ilerleyen yaşımda bende onunla böyle keyifli avlar yaparım, zira babamın pek balığa hevesi yok,

İmrendim gerçekten.. Nice güzel avlara..

6. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Baybora allah simdiden anali babali buyutsun kazasiz belasiz dogsun insallah. benim babamin da baliga hic meraki yoktu 3 sene oncesine kadar ama ilk gidislerde 5 kiloluk minekopu yakalayinca hizli avci oldu vesselam. insallah sen de oglunla guzel gunlerde avlanirsin.

7. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Amin...

teşekkürler güzel dileklerin içinde..:)