Tebrik ederim mustafa abi.Daha nicelerine inşallah. Senin verdiğin yemlerle cumartesi günü bir tane denk geldi arkadaştaydı olta. görmemiş oltayı bi baktım denize gidiyo tut falan oltayı derken kopardı gitti balık.Bi daha da gelmedi.Yalnız 4 tane en az 1 kiloluk alanlar oldu.Yakın bir yere giderim dersen dediğim yer iyi mustafa abi.
Okan bizim minekop ortalamamız 12 de 4. ( 12 tutulan balık- 4 karaya çıkarılabilen balık ) o yüzden ilk seferde tutamamana üzülme bu arada neresiymiş bakiim orası Bizim eşkina avlağında bir eleman koca balığı kayadan düşürdü falan diye bi hikaye duyarsan Serhat abin o
Limit altı balıklar.Küçücük küçücük balıkları yakalıyıp yakalıyıp rapor yapıyorsunuz,teessüf ederim.Yinede tebrikler.Bir sonraki avınızda daha dikkatli davranınız lütfen .D.D
alper geldiğin vakiti bildirmen yeterli kapımız herkeze açık geldiğin zamana uygun ne balık varsa beraber avlanırız
albildiklerimiz zaten 3-4 kilocuk be bora daha büyükleri zaten mücadele bile ettirmiyor sadece kamış denize sürüklenmesin diye tutuyoruz o kadar
Valla yanımdakilerin kaçırdığını göremedim direk çıkardılar.Tabi benim gibi koparan da oldu ama kimisi pek zorlanmadan koparttırmadan çıkarmasını bildi.Belki şansı kısmeti var ancak heralde ustalığı da muhakkak var. Minakop yerini özelden attım.